Američki tabloid: Putinova ljubavnica i njihova djeca skrivaju se u Švicarskoj (VIDEO)

NEIMENOVANI izvori ispričali su američkom tabloidu Page Six da se ljubavnica Vladimira Putina Alina Kabajeva s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj.

“Dok Putin provodi svoj napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negdje u Švicarskoj, barem zasad”, rekao je izvor.

 

Kabajeva je 38-godišnja bivša gimnastičarka s olimpijskim zlatom, a sa 69-godišnjim Putinom navodno ima četvero djece. Iako se o njihovoj vezi šuška od njegovog razvoda, njih dvoje nikad nisu govorili o svom odnosu.

 

 

Izvori tvrde da imaju 7-godišnje kćeri blizanke koje su rođene u švicarskom Luganu u veljači 2015. Šuška se i da imaju dva sina. “Alina ima dva mala sina i blizanke s Putinom. Sva djeca imaju švicarske putovnice, a pretpostavljam da ima i ona”, tvrdi izvor.

Putin nikad nije dopuštao pitanja o svom privatnom životu. “Ne dopuštam miješanje u svoj privatni život. Mora ga se poštovati. Uvijek sam negativno reagirao prema onima koji guraju svoje znatiželjne noseve i erotske fantazije u tuđe živote”, rekao je jednom.

 

Poznato je tek da ima dvije kćeri, Mariju (36) i Katerinu (35) koje je dobio u braku s bivšom stjuardesom Ljudmilom. I o njima rijetko priča pa nije čudno da se nagađa koliko djece zapravo ima.

S Ljudmilom je bio u braku 30 godina, a razveli su se 2013. godine pred kamerama. Već tada se pričalo da se Putin razvodi zbog Aline, tada uspješne gimnastičarke koja je osvojila dvije olimpijske medalje i brojne medalje na svjetskim i europskim prvenstvima.

Otkako se šuška o njenoj vezi s Putinom, Alina je prorijedila pojavljivanja u javnosti. Nedavno se oglasila o ruskoj invaziji na Ukrajinu.

“Vjerujem da nikada nije bilo sramotnije stranice u povijesti svjetskog sporta. Vodstvo mnogih međunarodnih sportskih organizacija već duže vrijeme i pod raznim izgovorima bavi se potpuno nesportskim stvarima. Sada se više i ne skriva. Njihova ‘briga’ za svijet licemjerna je kao i borba za čisti sport”, rekla je za dnevnik Sport Express.

“Nisu se brinuli i nisu izbacili iz natjecanja nijednu državu koja je sudjelovala u uništavanju stotina tisuća civila u Jugoslaviji, Iraku, Libiji, Siriji. No sportski dužnosnici su se jako naljutili kada je Rusija odlučila zaštititi Donbas i Lugansk od nacista”, dodala je Kabajeva, koja je zbog korištenja dopinga 2001. ostala bez pet zlatnih medalja sa Svjetskog prvenstva.

index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.