Aveti fašizma: U Neumu žele zabraniti prodaju nekretnina Bošnjacima

Dragovoljci i veterani istakli kako je veliki problem prodaja nekretnina kojom se mijenja nacionalna struktura u Neumu…

 

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB-podružnica Neum dala je veliku potporu načelniku općine u borbi protiv prodaje objekata u Neumu s kojom se mijenja nacionalna struktura stanovništva, navedeno je u priopćenju za javnost nakon što je 15. ožujka održana je sjednica Vijeća UDVDR HVO HB-Neum.

Ovime je zapravo upućena sramna poruka Bošnjacima da će im se onemogućiti kupovina nekretnina u ovom bh. gradu, ali i da su u nekim glavama ponovo probuđeni aveti fašizma.

Sjednici su, kako je priopćeno, nazočili Dragan Jurković, načelnik općine Neum, Živko Matuško (član Vijeća udruge), Vinko Sentić (predsjednik Vijeća UDVDR HVO HB Neum), Jozep Matić (član Vijeća i predsjednik odbora za branitelje u OV Neum), Stojan Šutalo (član Vijeća i dopredsjednik udruge HNŽ-a), Mato Jogunica (član Vijeća), Ivan Koncul (sud časti udruge) te Jozo Katić (član Vijeća).

Prvaci HDZ-a BiH bi se trebali zamisliti kako bi to izgledalo da se u Sarajevu zabrani rad hrvatskih firmi ili prodaja zemljišta na kojem grade stambene objekte.

(Vijesti.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.