Bursać poručio vlastima Srbije: Državljani BiH nisu učestvovali u ratnim operacijama u Srbiji, a vi vidite kako je i koliko bilo obrnuto

0 Komentar
ne stišavaju se reakcije nakon što su u javnost procurili spiskovi za hapšenje stranih državljana koji su učestvovali u ratovima ne teritoriji susjednih država.

Novinar i kolumnist iz Banje Luke Dragan Bursać komentirao je najnovija politička previranja na relaciji Beograd-Sarajevo.

-Glede pravljenja spiskova za hapšenje stranih državljana koji su učestvovali u ratovima ne teritoriji susjednih država, vlastima Srbije imam da poručim sljedeće: Državljani BiH nisu učestvovali u ratnim operacijama u Srbiji, a vi vidite kako je i koliko bilo obrnuto, poručio je Bursać na društvenim mrežama.

 

-„Srpski svet“, najgori od svih svjetova! Svijet koji proizvodi ugroženost, pa onda ždere sve one koji su digli glas protiv te laži i obmane. U tom svijetu nepismenošću se štiti ćirilica od izmišljenih neprijatelja, a ratni zločinci uzdižu na pijedestal heroja, dok se traži nova krv, poručio je Dragan Bursać.

(SB)

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina