BiH

Ćamil Duraković optužio A-SDA da SNSD za njih delegira članove biračkih odbora u Srebrenici (FOTO)

Ćamil Duraković, bivši gradonačelnik Srebrenice i član izbornog štaba “Moja adresa Srebrenica”, nakon optužbi Ameru Bakanu predsjedniku Prve stranke za predaju biračkih odbora SNSD-u, niz je nastavio Strankom demokratske aktivnosti (A-SDA).

Duraković je u videu objavljenom na Facebooku kazao kako “nažalost srpske stranke pokušavaju zadominirati biračkim odborima po cijenu svega pa su na taj način privoljele i stranke iz Federacije BiH da umjesto nama i našoj borbi, preživjelih žrtava genocida, daju biračke odbore za sitan šićar i time pridonose gubljenju Srebrenice ponovo”.

❗️Nastavak poruke poličkim diletantima nad sudbinom Srebrenice.

Gepostet von Ćamil Duraković am Dienstag, 22. September 2020

Duraković je kasnije objavio dokument koji je, prema njegovom mišljenju, dokaz kako je A-SDA ovlastila Bojana Pejića iz SNSD-a da predlaže članove biračkih odbora u Srebrenici u njihovo ime.

“Da ne pričamo paušalno, evo i dokaz. Bojan Pejić iz srebreničkog SNSD-a ovlašten da predlaže članove biračkih odbora u Srebrenici u ime A-SDA”, napisao je Duraković.

Da ne pričamo paušalno evo i dokaz. BOJAN PEJIĆ iz srebreničkog SNSD-a ovlašten da predlaže članove BIRAČKIH ODBORA u Srebrenici u ime ASDA.

Gepostet von Ćamil Duraković am Sonntag, 27. September 2020

Duraković je pohvalio i potez Unije Socijaldemokrata koja je, kako je kazao, patriotski postupila u Srebrenici.

klix

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close