Cazin

Cazin: Potpisan ugovor o realizaciji 11 novih infrastrukturnih projekata

– Tako je Gradska uprava, sa predstavnicima više cazinskih mjesnih zajednica, potpisala ugovor o realizacij 11 novih infrastrukturnih projekata. Njihova ukupna vrijednost iznosi 728 hiljada maraka

Devet potpisanih ugovora direktno se odnose na rekonstrukciju puteva i  to Ponjevići – Gornja Koprivna, Ahmići – Pećigrad, Kapići- Čizmići, MZ Ćoralići, Mušići – Cazin, Abdakovići  – Krivaja,  Gornja Crnaja  –  Šturlić, Pivnice – Mehmedovići u Donjoj Koprivni, Donji Đulinac  – Polje, Vukalići- Hodžića glavica u Stijeni.

Ostali projekti odnose se na sanaciju kolovoza i trotoara u ulicama Žrtava domovinskog rata i  generala Izeta Nanića, te nabavku stubova za novu rasvjetu u Stijeni.

Uređenja infrastrukture, osnovni je preduslov  normalanog funkcionisanja i razvoja svake sredine, a razvoj i unaprijeđenje cijelog cazinskog kraja, istaknuto je , prioritet je rada  čelnika ovog grada. 

rtvcazin

Tagovi

Slični članci

Jedan komentar

  1. Hmm opet Lidjana nema a kažu nema makadama lidjani se još bore stim i ako je u nadležnosti Ogresevica da ne pominjem put Lidjana što spaja dve opstine liđani okiciV. Kladuša Bužim to je Kate strofa bruka i sramota…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close