BiH

Direktor Autoputeva kupio limuzinu od 70.000 maraka s ugrađenih 8 zvučnika i kožnim sjedalima, ali to je sitnica prema onome šta je sve tražio…

Direktor preduzeća “Autoputevi Republike Srpske” Dušan Topić, ako ostane na toj poziciji nakon stranačke podjele fotelja, uživaće iduće četiri godine u vožnji limuzinom koju je naručio još u aprilu ove godine.

Nakon provedenog tendera, ugovor o kupovini automobila Topić je zaključio prije pet dana sa firmom “Auto servis NV” iz Banjaluke koja je zastupnik Folksvagen vozila, piše Capital.

Automobil za Topića plaćen je 59.750 KM bez PDV, odnosno 69.907 KM sa uračunatim porezom.

Tenderskom dokumentacijom zahtijevano je da limuzina ima isključivo led unutrašnja svjetla, osam zvučnika, kompjuter i sjedišta u kombinaciji koža/štof.

Precizirano je i da vozilo ne smije da bude kraće od 4,76 metara, da mora da bude metalik crno, a pored digitalne instrument table u boji i sistema za prepoznavanje umora, definisano je i da radio/cd plejer ima osam zvučnika.

Traženo je i da auto ima zračne zavjese, termoizolaciona stakla, putni računar… Istovremeno sa kupovinom limuzine, Nadzorni odbor “Autoputeva RS” raspisao je konkurs za izbor i imenovanje novog direktora ovog preduzeća.

Konkurs je još otvoren, a da li će Topić nastaviti da rukovodi “Autoputevima” zavisi od unutarstranačkih kombinacija.

Izvor : capital

Tagovi

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close