BiH

Dodik: Na društvenim mrežama je u svijetu sve lijepo, ali tamo je surova borba za život, mladi trebaju ostati ovdje

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra izuzetno važnim okupljanje oko ideje jedinstvene Republike Srpske da bi se ovdje očuvao način života, ali i Republika Srpska u čije temelje su mnogi ugradili svoje živote.

Dodik je nakon razgovora sa načelnikom opštine Bratunac Nedeljkom Mlađenovićem i premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem rekao novinarima da je zahvalan mladim ljudima koji imaju želje i volje da rade i ostanu ovdje.

On je dodao da je u dalekom svijetu možda sve lijepo na ovim društvenim mrežama, ali kada se tamo ode počinje surova borba za život, te da zato treba ostati ovdje i boriti se za ovaj način života.

Dodik je istakao da je došao u Bratunac da podrži, prije svega, napore ljudi u izgradnji ovog mjesta i da nesumnjivu podršku ovom važnom mjestu u Republici Srpskoj.

– Želimo da nastavimo raditi sa sadašnjim načelnikom opštine Bratunac Nedeljkom Mlađenovićem, lokalna vlast i Vlada Republike Srpske treba da rade i zajedno stvaraju uslove za bolji život građana ovog kraja, rekao je Dodik.

On je naglasio da je velika stvar da se gradi zgrada opštinske administracije, jer je postojeća, iz vremena Austrougarske, bila veoma trošna i nebezbjedna za korišćenje prenosi Srna.

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close