Donacija blizu 2.000 km Cazinskim karatistima

Sinoć je na treningu sekcije Cazin, KK Krajina-Shotokan-Cazin podijeljeno 34 dukserice mladim karatistima, koje su na sebi imale grb Grada Cazina i kao nazive sponzora koji su donirali sredstava za ovaj projekat, a to su:
1. MEB doo, Grijanje-Voda-Klima
2. Wes Trade AMILA KAHVA
3. Stolarija RIZVIĆ
4. Alinac doo
5. Jaro turs – travel agency
6. BioLab
7. Stanovi doo
8. ZTT IMPEX
 i druga pravna i fizička lica sa svojim donacijama.
Organizirana je i mala zakuska i druženje sa roditeljima, kao i sokić i slatkiš za mlade karatiste po završetku treninga.
Na ovaj način smo htjeli da pokažemo našim mladim karatistima i njihovim roditeljima da ima još ljudi koji prate i podržavaju rad, karate i takmičenja. Zahvalili smo se sponzorima na donacijama, kao i roditeljima na strpljenju i brizi za njihovu djecu i što su sekciju Cazin na čelu sa trenerima Mehagić Alija, Sedić Damir i Tahirović Bedrija prepoznali kao zdravu okolinu za njihovu djecu, gdje djeca uče karate, socijaliziraju se, druže sa drugom djecom, idu na takmičenja, uče kluturi i ponašanju, te da trebaju poštivati i cijeniti tuđe da bi drugi cijenili njihovo.
Takođe najavljujemo napuštanje Sekcije Cazin iz KK Krajina-Shotokan-Cazin i povratak u matični KK Cazin kako smo već to najavili preko vašeg portala, jer imamo različita mišljenja sa upravom kluba o mnogim pitanjima vezanim za karate i takmičenja.
Zahvaljujemo se i cazin.ba portalu koji nas prati i uvijek izvještava o našim uspjesima.

Komentariši

%d bloggers like this: