Edinovi sugrađani u čudu, a u Bihaću se šuška da ima drugu: ‘Je li ga itko vidio sa Sanelom?’

0 Komentar

Nažalost, ne smijem ništa govoriti. Hvala vam na interesu, ali zbog ugovorne obaveze s RTL-om, ni moji kolege, a ni ja, ne smijemo ništa pričati’, rekao nam je Edin kratko na ove glasine

Druga sezona sociološkog ekperimenta “Brak na prvu” je zaključena. Spletke, svađe, bježanja i tek poneki nevini poljubac obilježili su ovu sezonu. Od svih kandidata, Edin Bešić (33) i Sanela Novljaković (38) bili su najzapaženiji akteri, a na kraju je sve za njih završilo sretno.

– Mi vam to ništa ne znamo. Gledali smo ga na televiziji, ali uživo ga nismo imali priliku vidjeti. On vam ipak radi u autosalonu u predgrađu – priča nam Larisa iz Bihaća.

Kao i mnoge druge sugrađane, nju također zanima je li Edin nastavio vezu sa Sanelom i nakon izlaska iz showa.

– Možda je samo stvar toga što sam ja dosta starija od njega pa ga nisam ni mala priliku nigdje sresti. I mi smo se pitali, je li ih uopće netko i vidio u šetnji – zaključuje.

S druge strane, Edinovi kolege u autosalonu nisu bili previše rječiti oko Edina, štoviše, usmjerili su nas direktno na njega.

– Nažalost, ne smijem ništa govoriti. Hvala vam na interesu, ali zbog ugovorne obaveze s RTL-om, ni moji kolege, a ni ja, ne smijemo ništa pričati – rekao je kratko.

I dok kandidati šute, ni njihovi profili na društvenim mrežama ne otkrivaju previše.

Naime, Sanela je svoju “intimu” sakrila od svih i zaključala pristup profilu, dok Edin i dalje objavljuje fotke iz teretane. Ni traga ponekoj zajedničkoj fotki ili posveti, a šuškanja su sve glasnija da je njihova romansa završila i da je on ipak pronašao novu ljubav.

24sata.hr

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina