Svijet / Zanimljivosti

Fenomen zvani Palma preležao koronu za 40 minuta: Ja dam Dačiću telefon i kažem mu – Vidi šta piše!

Dragan Marković Palma nikoga nije ostavio ravnodušnim kada je na Narodnoj skupštini rekao da je imao koronu, ali da je preležao za samo 40 minuta

Lider stranke Jedinstvene Srbije, poslanik u Skupštini Srbije i bivši gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma nikoga nije ostavio ravnodušnim kada je na Narodnoj skupštini rekao da je imao koronu, ali da je preležao za samo 40 minuta.

U razgovoru za Kurir, govorio je o testiranju na koronu, te kako je moguće da je “bolovao samo 40 minuta”.

– Da, da, bio sam na testu. Meni se javila ta temperatura i za 40 minuta skroz prošla, ali sam ja ipak uradio test. Ivica Dačić i ja smo se tog dana vraćali iz kampanje iz Zrenjanina. I meni stiže poruka da sam pozitivan na koronu. Ja dam Dačiću telefon i kažem mu: “Vidi šta piše”. On uzme telefon u ruke, a ja se baš tad sjetih, pa rekoh: “Gdje ti dadoh telefon, držao sam ga u ruci, telefonirao, sad ću virus da prenesem na tebe! Da te zarazim koronom!” Mi smo baš tad htjeli da svratimo da jedemo u jednoj kafani, ali sam odmah sve napustio i otišao u izolaciju. Onda se testirao i Dačić, i ništa. Negativan. Sreća – kazao je Palma.

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close