Svijet / Zanimljivosti

FOTO “Čuvajte mog Muju”: Zbog zloćudne bolesti Nadarević je izgubio voljenu suprugu

MUSTAFA NADAREVIĆ prije nekoliko dana je priznao da ima rak pluća. Omiljenom glumcu proteklih nekoliko dana pristižu poruke podrške iz svih dijelova bivše Jugoslavije i svi drže fige da televizijska zvijezda ozdravi u najkraćem mogućem roku. 

https://cazin.ba/nana-nadarevic-o-ocevoj-bolesti-ni-sada-sa-svojom-pricom-o-bolesti-ne-bi-izlazio-u-javnost-da-nije-u-pitanju-vazan-cilj/

Glumac je kazao da je svoju bolest prihvatio s ljubavlju, kao dio života, ali ista bolest mu je prije osam godina oduzela suprugu Slavicu, koju je beskrajno volio. 

Radović i Nadarević: Vjenčali se 1992. godine

“Brinite se za mog Muju”, rekla je Slavica Radović Nadarević svojim prijateljicama u Ljubljani prije smrti. Umrla je u listopadu 2012. godine nakon što se gotovo deset godina borila s opakom bolešću, piše Dnevni avaz.

Velika podrška bio joj je njezin suprug, legendarni glumac, koji je bdio uz njenu postelju do samog kraja.

O privatnom životu rijetko je govorio, a tada bi isticao da ga je Slavica oplemenila. Zajedno su proveli dva desetljeća, a vjenčali su se 1992., na intimnoj ceremoniji. 

Od svoje supruge Nadarević se oprostio u Kopru, slovenskom primorskom gradiću, u kojem je Slavica rođena i u kojem je provela djetinjstvo i mladost. Uz njega je bila samo najuža obitelj.

Slavica je bila njegova treća supruga. Nadarević iz prva dva braka ima troje djece – kćeri Nađu i Nanu te sina Ašu. 

Slavica i Mustafa su voljeli film i pozorište i često su zajedno radili

Tagovi

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close