(FOTO) Nestala 31-godišnja Arnela Smajlović: Zar si mogla ostaviti svoj život i vjerovati nekome…

0 Komentar
Arnela je nestala jučer ujutro

Porodica 31-godišnje Arnele Smajlović prijavila je u Sarajevu njen nestanak, a ova informacija potvrđena je i iz MUP-a KS.

Kako se navodi u Facebook objavi njene porodice, Arnela je nestala jučer ujutro, a sa sobom je ponijela sve lične stvari osim mobilnog telefona.

 Arnela je, navodno, pobjegla sa nepoznatim muškarcem

Arnela, je navodno, sa nepoznatim muškarcem pobjegla u Sjenicu, a porodica je objavila i fotografije muškarca koji je Arnelinom karticom platio gorivo na jednoj benzinskoj pumpi u Republici Srpskoj.

Njena porodica tvrdi da je potvrđeno da je Arnela otišla u Sjenicu, a u cijeli slučaj su uključeni policijski organi u BiH.

– Zar si mogla nekome vjerovati preko interneta i ostaviti svoj život, karijeru koja je izgrađena maksimalno. To nas ne zanima, samo da si dobro i zdravo i da dođemo i da vidimo gdje si i sa kim si, navodi se u Facebook objavi njene porodice.

Prilikom odlaska od kuće Arnela Smajlović je na sebi imala crnu haljinu, crni mantil i crni nikab (maramu kojom pokriva kosu), crne patike sa bijelim đonom i crnu tašnu sa kaišem boje zlata.

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina