Sport

FOTO Razočarani u igrače: BH Fanaticosi u Lihtenštajnu poslali snažnu poruku Zmajevima

BH Fanaticosi su uz Zmajeve do sada bili nebrojeno puta, a čini se da je strpljenju naše najveće navijačke grupe koja prati reprezentaciju došao kraj.BH Fanaticosi su propustili susret protiv Italije u Zenici, te su odlučili za oko 200 mališana iz Doma Porodica Zenica, Đačkog doma Zenica, Zavoda Pazarić, Zavoda Drin Fojnica, te Sela Mira iz Turije kod Lukavca osigurati prijevoz, hranu, piće i ulaznice za utakmicu.

Ova navijačka grupa bit će prisutna večeras u Vaduzu u susretu posljednjeg kola kvalifikacija za Euro 2020. godine. Tačnije, kvalifikacija za zaborav. Još jednih.

Stoga su razočarani BH Fanaticosi napravili transparent na kojem su napisali poruku za igrače, a ona glasi: “Poznajete l’ osjećaj, zove se sramota?”.

Vaduz 17.11. poruka za fudbalere

Gepostet von BHFanaticos am Sonntag, 17. November 2019

Nakon katastrofalnih rezultata u ovom kvalifikacionom ciklusu naša selekcija se nalazi na pretposljednjem mjestu, te je sasvim razumljiva reakcija navijača koji su našu selekciju bodrili širom Evrope, ali i svijeta.

Sudeći po komentarima na objavljenu fotografiju, i svi građani BiH su razočarani u Zmajeve koji će imati priliku iskupiti se u baražu koji se igra početkom iduće godine.

klix

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close