halil

Halil Bajramović o ulizicama iz Cazina, bojovniku Kamberu, oslobađanju Ključa, komandantu Nadareviću…

0 Komentar

Halil Bajramović  u svom FB postu, kao i uvijek, opleo  je po nepravdi koju uzduž i poprijeko, lijevo i desno, po dijagonalama, vektorski na sve četiri strane svijeta, na kongresu,ali i prije i poslije kongresa širi SDA i njeni kadrovi. Bajramović je ponosni član Naroda  i Pravde iz Krajine, bivši borac Petog korpusa i nosilac priznanja Zlatni ljiljan…ako  to ikome išta više znači.

Reče Bakir u subotu : “SDA poštuje naše ratne komadante koji su nedužno optuženi i iskreno stoji uz njih”svakako , EVO BAKIRE PRVOG POKAZATELJA O “SDA”POŠTOVANJU RATNIH KOMADANATA NEDUŽNO OPTUŽENIH, više se poštuje onaj ko se godinama borio protiv SDA i u januaru ušao u SDA , više se poštuje bojovnik HV i doušnik stranih obavještajnih službi, o detaljima može do horoza , od šest izabrani u glavi odbor za naredne četiri godine ,samo jedan je vidjeo Krajinu u ratu kako treba , ima i izdajnika sakupljača dokaza protiv Atifa Dudakovića, istog tog Nadarević Ibrahima i drugih heroja,ima među izabranim i strastvenih simpatizera autonomne pokraine Fikreta Abdića u ratu.


ČUDNO iz mog Cazina nema niko ni u predsjedništvu, ni u podpredsjedništvu a ni u glavnom odboru SDA BiH a kako će biti kad se moji Cazinjani : Rošić , Hušić,Handanagić satraše da se uližu Kamberu i drugima PRELIZALI SE izgleda i nisu mogli izaći iz….. , ili je ovo stvarno snaga Rošića bez olovke i krađe .
Gdje su delegati Cazinski da pročitaju ove rezultate oni što se slikaju poslije kongresa na praznoj govornici zajapureni SDA DO GROBA I HOĆEMO VLAST !
Eto vas ,
Prošao sam kroz Ključ jučer pita me radnik na benziskoj pumpi dobar moj ratni drug i heroj, Halil pa zar tebe nisu zvali danas na proslavu oslobađanja Ključa 15.09. pa ti si prvi išao u Ključ ????
Moj odgovor mu je bio da je našem mladom Music Jasminu iz Ključa važnija ljubav sa Fikretom Abdićem nego obljetnica sa Halilom koji je svojim životom oslobađao njegovu kuću.
Evo koliko mu je bitan i komadant Nadarević koji nedužno odgovara pred sudom baš za oslobađanje tog njegovog Ključa ..
Iskreno i meni je puno bitniji iskreni radnik,heroj na pumpi Energopetrola i sa njim da popijem kafu nego te PRODANE DUŠE , fol UZDANICE i da su me zvali a NISU !!!
Neka meni Harija i ekipe sa pumpe to je moja proslava dana oslobođenja Ključa a mladi Jasmin Musić SDA Ključ neka pozove saveznika Fikreta Abdića na svečanu proslavu oslobođenja Ključa on mu je bitniji a i red je …
Nadarević Ibrahime ili zete moj ,komadante ,sad neka ti bude jasno zašto sam se ja odlučio na bunt NAROD I PRAVDA, zar ti nije jasno da su NEPOPRAVLJIVI da se tu stanje neda mjenjati iznutra ,jedino da imaš jedan život za njih a drugi možda nešto uradiš, razgovarao sam sa Semsudin Mehmedovic i došao do zaključka da su te svi oni podržali jer te cijene i postuju ,a to znači da su svi Krajišnici bili potkupljeni i da su imali svoje favorite one koji imaju novac ,ti nisi bio taj a vidi se koji su to favoriti NAŽALOST !!! ovi će ti udjeljivati sadaku državnim novcem za odbranu i tražiti zahvalnost….
NEKA ŽIVI BOSNA I HERCEGOVINA I BEZ SDA !
Ovi meni neće biti vlast NIKAD !
A VI ISKRENI “ČESTITI SDA-OVCI” ZAMJERITE MI KOLIKO HOĆETE !!!!!!!!!
Jer kad isključimo jednu osobu ovo mi više liči na ODBOR ZA REHABILITACIJU FIKRETA ABDIĆA !

normala.ba

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina