Majka Tanje Savić: “Stanivuković ima ozbiljne namere, baba laže da ima drugu”

0 Komentar

Svakim danom javnost saznaje sve više informacija o vezi srbijanske pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

Ovim povodom se čak za medije oglasila i Draškova baba Gospava, koja je za Blic izjavila da Tanja nije djevojka za njenog unuka, jer već ima dvoje djece, kao i to da on ima drugu djevojku, koja je nepoznata javnosti.

A sada se u priču uključila i Tanjina majka Živana kojoj se nisu svidjele riječi Stanivukovićeve babe Gospave, jer je budućim zetom – oduševljena.

“Dobro je da se neko setio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude srećna posle svega što je preživela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu devojku kad svi znaju da je to moja Tanja!

Ona nema pojma, ionako ne živi ona sa njim. Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima decu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namere ima sa mojom ćerkom”, kaže Živana za Kurir i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banja Luke.

“Videla sam ga jednom kad je dolazio, jako je ljubazan, skoro su bili tu na večeri, on puno radi, nema vremena da dolazi često. Više ona ide u Banja Luku, kaže da se tamo oseća sigurnije. On joj pruža sigurnost, mnogo se uplašila Dušanovih pretnji, ali on će joj pomoći, ima dobre veze.

Nije im bilo svejedno kad se saznalo za njihovu vezu, to je ona voditeljka kriva. Ali, šta sad, ljubav ne može da se sakrije… A Dušan nek se stidi, sram ga bilo. Ne može da preboli što je Tanja nastavila dalje i što je našla pravog, moćnog muškarca, a ne njega, koji je živeo na račun njegovih…

Ako se bude ponovo udavala, volela bih da to bude on, baš su divan par, od nas kao porodice ima punu podršku”, rekla je Tanjina majka za gore pomenuti portal.

Inače, Tanja nije htjela puno da priča na temu veze sa političarem, samo je u posljednjoj objavi na Instagramu napisala da je konačno sretna.


Radiosarajevo.ba

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina