Malonogometni Turnir Povodom 759. Rođendana Grada Bihaća- Cazin i V.Kladuša odnijeli pobjede

Učešće na drugom izdanju malonogometnog turnira povodom rođendana Grada Bihaća uzelo je ukupno devetnaest ekipa i to u kategorijama 2008/2009 i 2010/2011 godište.

U odličnoj organizaciji Gradskog sportskog saveza Bihać, a pod pokroviteljstvom Grada Bihaća, mnogobrojna publika je tokom čitavog dana uživala u jako zanimljivim i borbenim susretima najmlađih malonogometaša našeg kantona, a među ekipama učešće su uzeli i gosti iz susjedne Hrvatske ekipa NK Karlovac.

Odigrano je ukupno 44 susreta u dvije kategorije, a pobjednik u kategoriji 2008/2009 je ekipa OFK Bihać, druga pozicija je pripala ekipi NŠ Metalac, dok je trećeplasirana ekipa NK Radnički Ripač, a četvrtu poziciju je zauzela ekipa NŠ Kolibri.

Najbolji pojedinci u kategoriji 2008/2009 su: Ermin Ćehić (OFK Bihać)- najbolji igrač, Ahmed Hošić (OFK Bihać) i Dženan Rekanović (NŠ Metalac)-najbolji golmani, Harun Keserović (NK Radnički Ripač)- najbolji strijelac.

 

NŠ Zvijezda je pobjednik u kategoriji 2010/2011, drugoplasirana ekipa je NŠ Talent, treće mjesto je pripalo ekipi NK Ćoralići, dok je četvrtu poziciju zauzela ekipa NŠ Kolibri.

Najbolji pojedinci u kategoriji 2010/2011 su: Faris Šišić- najbolji golman, Edim Salkić- najbolji igrač i Danis Okanović najbolji strijelac.

USKsport

Komentariši

%d bloggers like this: