Neda Ukraden se obrušila na Lepu Brenu: Šta, ona inače ne govori bosanski?

Neda Ukraden navodno se obrušila na Lepu Brenu jer se stidi svojih korijena.

Neda je bila na jednoj privatnoj večeri gdje je počela govoriti o pjevačima koji godinama žive u Beogradu, a inače porijeklom su iz Bosne i Hercegovine.Onda je spomenula i Lepu Brenu, koja je rođena kao Fahreta Jahić u Tuzli, odrastala je u Brčkom, a kao studentica se odselila u Beograd.

“Šta Brena inače ne govori bosanski? Kako Haris Džinović i ja imamo poseban govor, a toliko godina smo u Beogradu. Morala sam i ja da peglam akcent, ali volim i držim sve svojih korijena”, kazala je Neda.

Podsjećamo, pjevačica je nedavno pričala o svom odlasku iz Sarajeva.

“Imala sam stan od sto kvadrata u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kuće u nizu… Nikada više nisam ušla tamo. Počela je serija nesreća, a ja ništa nisam napravila, niti sam ikoga mrzila. Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj grada kojeg toliko volim. Razmišljala sam o svemu, trebam li nastaviti živjeti u tako užasnom svijetu”, ispričala je Neda kroz suze.

One Reply to “Neda Ukraden se obrušila na Lepu Brenu: Šta, ona inače ne govori bosanski?”

  1. Kad krene mržnja,ne pita čiji si sin.Ti si otišla za Beograd i pjevala onima koji su pucali na Sarajlije.Mada je to tvoj posao i znaš samo to raditi alu probaj i Sarajlije razumjeti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *