Cazin

Nova tragedija u Krajini! Migrant izgubio život u Cazinu

Kako portal KRAJINA.BA neslužbeno saznaje, u naselju Osmanagići u Cazinu pronađeno je beživotno tijelo muškarca u jednoj napuštenoj kući.

Još uvijek se ne zna tačan uzrok smrti, ali se sumnja na predoziranje s obzirom da je pored tijela unesrećenog pronađeno više vrsta tableta.

Policija je na licu mjesta gdje trenutno vrši uviđaj nakon kojeg ćemo znati tačan uzrok smrti.

Ovo je samo još jedan u nizu nesretni slučaj koji je pogodio Krajinu, ali i slučaj koji možemo očekivati i u narednom periodu s obzirom da je migranata sve više na našem kantonu, a da apsolutno niko nema kontrolu nad njima.

Svakodnevno ih dolaze stotine, okupirali su Bihać, Veliku Kladušu ali i druge gradove na Unsko-sanskom kantonu i po našim slobodni procjenama ima ih skoro kao i nas tako da uskoro možemo očekivati još veće probleme.

Šta radi vlast Unsko-sanskog kantona po ovom pitanju, još uvijek nam nije jasno, ali očito je da se čeka zima pa da se migranti sa Vučijaka spuste u imigracioni centar “BIRA” u Bihaću što je IOM-u i organizacijama poput njih jedini cilj.

Žalosno je što se ovakve stvari dešavaju Krajini jer mi ovo sigurno nismo zaslužili, a nisu ni ovi migranti zaslužili da svoje živote gube na ovakav način.

Znamo da se naša policija bori svim silama da zaustavi ovu invaziju na Bihać , ali jednostavno nemaju dovoljno kapaciteta za to, dok niko iz vlasti našeg kantona apsolutno ništa ne poduzima po ovom pitanju.

krajina.ba

Tagovi

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close