NŠ Krajina i RK Cepelin u novoj opremi uz podršku Cazin.BA portala

Cazin.BA je portal koji je s vama nepunih 5 godina.

Od samog početka pa do danas nastojimo donositi pravovremene i sigurne informacije o dešavanjima u Cazinu i regiji. Za kratko vrijeme postali smo portal kojem su velike mase poklonile svoje povjerenje i baš iz tog razloga nosimo slogan: “Portal kojem Cazinjani vjeruju”

Pokušavamo u ovom teškom vremenu donijeti pozitivne vijesti u vaše domove kroz vaše elektronske ljubimce. Naravno, nekad je i crna hronika dobrodošla kako bi naši posjetioci bili informisani o dešavanjima u Cazinu i regiji. Ipak pozitivna informacija je poslastica koju rado, svakodnevno, poslužimo na našem “jelovniku”.

Nekad Vas nervira reklama koja iskoči kroz naše tekstove, ali znajte da je upravo klik na nju naš jedini izvor prihoda iz kojih plaćamo naše vrijedne urednike.

Mi ne pripadamo ni jednoj političkoj partiji, ali ćemo rado napisati članak o svakoj koja napravi korak ka boljem Cazinu i boljoj sredini u kojoj živimo. Nismo na budžetu, ni na platnoj listi ni jedne ustanove. Sve troškove koje imamo podmirujemo isključivo od oglasa koji se prikazuju na portalu.

Rijetko imamo “višak” ali kad se to desi ulažemo i pomažemo omladinski sport u Cazinu na koji smo i te kako ponosni.

Upravo tako smo prije nekoliko mjeseci učestvovali u kupovini opreme za najmlađe kadrove nogometne škole Krajina Cazin. Ponosni smo jer te dresovi nose mališani koji svojim rezultatima pokazuju da su najbolji tim na USK-u.

I danas smo opet radosni i ponosni jer smo pomogli u kupovini opreme za naš rukometni klub Cepelin. Ponosni smo jer i RK Cepelin je klub koji ima najbolje mlade rukometaše u regiji koji to dokazuju na svakom takmičenju kojem prisustvuju.

Mi, Cazin.BA team, obećavamo da ćemo i dalje biti portal koji će donositi samo istinu i vrijedno raditi, baš kao i do sada.

I dalje ćemo biti uz one koji su najbolji ambasadori našeg grada, prateći njihove rezultate i ulažući u mladost, tj. u našu budućnost!

S obzirom da više nismo portal koji se čita i prati samo u Cazinu, već nam povjerenje poklanja čitava krajina, s ponosom najavljujemo novi slogan: “Portal kojem krajina vjeruje!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *