Opljačkana trgovina u Cazinu, u Liskovcu prijavljeno nasilje u porodici

Prema redovnom izvještaju Službe za civilnu zaštitu Grada Cazin o događanjima na području grada, jutros u 07:00 sati izmjerena je temperatura od -8°C, dok je vodostaj Mutnice 87,00 cm.

Policijska stanica Cazin je imala četiri intervencije.

Krivična djela 3

05:07 sati Šturlić došlo do teške krađe trgovine
10:40 sati nasilje u porodici u Liskovcu
15:05 sati naselje Ostrožac,otuđenje tuđe stvari

Javni red i mir 1 – 13:25 sati u D.Koprivni svađa, tuča fizički napad između dva lica, jedno lice zadobilo LTP

Vatrogasna služba je imala jednu intervenciju – 11:35 sati ulica Braće Šehida požar krova kuće završetak intervencije 12:23 sati.

Pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Cazin zatražilo je u proteklom periodu 42 pacijenta, a sanitet je korišten dva puta.

Podružnica “Elektrodistribucije” Bihać PJD Cazin obavještava kupce da dana 11.03.2022. doći do prekida isporuke električne energije za trafopodručja Hušići, Vilići, Mutnik Gradina,Čizmići u periodu od 08:00- 16:00 sati, zatim Jusanovići,Kapići,Kasima Ljubijankići- Čaruge,Puškari,Semanići,Slatina, Slatina-Hadžalići i u vremenu od 08:30_14:30 sati.

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po mokrom ili vlažnom kolovozu. Zbog izrazito niskih temperatura upozoravamo na moguću poledicu. Poseban oprez savjetujemo u višim predjelima, kao i na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima. Skrećemo pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja. Apelujemo na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i podsjećamo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno. Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.