USK

Pojavila se u Bihaću: Ko stoji iza Swissindo organizacije koji mnogi izjednačavaju sa sektom?

Usred migrantske krize Bišćanima se ukazala mogućnost da svoje biometrijske podatke zamijene vaučerom i obećanjem da će biti bogati čim propadne međunarodni monetarni sistem

Swissindo organizaciju, koja se nakratko pojavila u Bihaću, mnogi izjednačavaju sa sektom iako joj ne mogu osporiti potencijalnu vrijednost vaučera koje izdaje. No, kako ne bi došlo do zloupotrebe ličnih podataka građana, u smislu krijumčarenja migranata, krajiške inspekcije i policija zapečatile su ured koji su bili otvorili.

Njihov novac, za koji tvrde da čini trećinu svjetskog zlata, potječe direktno od kralja Solomona. Jedna od njegovih žena je bila Indonežanka, te je sa konvojem svojih sluga prebacila zlato u pećine kod Džakarte. Nakon Suharta i proglašenja nezavisnosti Indonezije, Swissindo je blago evidentirao uz pomoć švicarskih bankara te su ga utemeljili u osnivanje Ujedinjenih naroda. Poslije njega, predsjednik Sukarno postigao je dogovor sa američkim predsjednikom John F. Kennedyjem o tome da indonezijsko zlato bude protuteža novoj svjetskoj valuti dolaru, kako bi se izbjegla tiranija privatnih banaka. Sporazum je potpisan, ali nikad nije proveden, jer je nakon osam dana na predsjednika Kennedyja izvršen atentat. Bogatstvo je ostalo i svaki novi predsjednik Swissinda, kojeg zovu M1, dolazio je na poziciju tako što bi mu u snu došli brojevi kombinacija naloga na švicarskim računima i sefova u pećinama Džakarte. Današnji predsjednik je Kholipatul Immam Mahdi Ratu Adil.

Swissindo svojim vaučerima, koje je donio građanima Bihaća, a takve dijeli i širom svijeta, garantuje blokadu dugova u bankama koje čovjek ima, te kada propadnu federalne rezerve, zla bankarska imperija koja vlada svijetom, onda će Swissindo svakom građaninu planete dati ni manje ni više nego 6 miliona dolara. Brojni građani su im već dali biometrijske podatke za nadu o boljem životu i nezamislivom kešu, ali su ih nadležni zatvorili i otjerali iz Bihaća, gdje ionako ima dovoljno problema.

oslobodjenje

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close