Svijet / Zanimljivosti

Popović – Severina: Nema govora o oduzimanju djeteta

Informacija da je Severina izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem u pravnoj bici o starateljstvu nad sinom Aleksandrom podigla je pravu buru u javnosti. Popularnu pjevačicu podržao je veliki broj javnih ličnosti, a oglasio se i Popović koji tvrdi nema govora o oduzimanju djeteta.

“Dijete ako je dosad živjelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju djeteta se ovdje ne radi”, rekao je Popović za Dnevnik Nove TV.

“Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu”, poručio je.

Severinin advokat Mate Matić najavio je da priprema žalbu, tvrdeći da je sud odluku donio na osnovu “nekvalitetnih i neobjektivnih dokaza”.

Prema Severininim tvrdnjama, Milan Popović je za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije bez njezine saglasnosti te je izrazila bojazan da njen bivši partner sina namjerava odvesti u Srbiju. Milan je to u razgovoru za Index.hr porekao te je naglasio da nema namjeru dijete odvesti iz Hrvatske.

“Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu. Dijete ne ide iz Zagreba”, naglasio je Popović.

Izvor : klix

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close