Sport

Poznato koji je problem sa Ozilom i Kolašincem: Fudbaleri Arsenala u srcu mafijaškog obračuna!

Fudbaleri Arsenala Sead Kolašinac i Mesut Ozil nalaze se pod cjelodnevnom prismotrom snaga reda nakon incidenta u kojem su nedavno učestvovali, kada je Kolašinac naoružane pljačkaše uspio da spriječi u napadu na sebe i svog saigrača.

Kolašinac je preko noći postao heroj cijelog svijeta, ali nije takav status mogao proći bez posljedica. Naime, reprezentativac BiH i nekadašnji reprezentativac Njemačke iznenada su izostavljeni iz sastava Arsenala za duel protiv Newcastlea u prvom kolu Premiershipa, a poznat je i razlog za to.

Naime, nakon prvog napada na dvojicu fudbalera, istočnoevropki kriminalci koji na mafijaškim principima operišu u Londonu ponudili su svoju zaštitu Ozilu i Kolašinacu. Tačnije, rekli su da njih niko ne smije “dirati”, no to se nije svidjelo lokalnim londonskim mafijaškim organizacijama.

Prema navodima bliskim policiji, Ozil i Kolašinac su pod stalnom prismotrom i kriminalci poput onih koji su ih nedavno napali žele im pokušati oduzeti sve što imaju.

Unai Emery nije bio zadovoljan što nije mogao računati na njih protiv Newcastlea u trijumfu od 1:0.

“Žao mi je što ih nije bilol, nadam se da ću već od idućeg kola moći obojicu ubaciti u prvi tim. Prošli su pripreme sa nama i znamo koji su njihovi dometi. No, moram reći da klub profesionalno podnosi cijelu situaciju. Moramo biti oprezni, njihovo zdravlje je najbitnije”, kazao je Emery.

oslobodjenje

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close