BiH

Prijedor: Skočio sa tobogana u rijeku i preminuo

Dvadesetogodišnji Ramo Huskić iz Trnopolja, kod Prijedora, nastradao je jučer ujutru u centru ovog grada kada je, tokom noćnog kupanja, skočio sa metalne konstrukcije tobogana u rijeku Sanu i više nije izronio.

To su potvrdili sagovornici Nezavisnih, upućeni u detalje ove tragedije, koji ističu da je kobne noći ovaj mladić prethodno sa društvom bio na lokalnom splavu u noćnom izlasku.

– U pitanju je veće društvo, sve je to omladina. Veselili su se, pjevali, neki od njih su i pili. Niko nije mogao ni da nasluti da će se kasnije dogoditi ova tragedija, koja je sve šokirala – otkrivaju izvori.

Kako dodaju, nakon provoda Huskić i njegovih nekoliko drugara došli su do tobogana, nedaleko od gradskog mosta i splava na kojem su prethodno uživali. Popeli su se na metalnu konstrukciju, kako tvrde Prijedorčani, visoku više od 10 metara.

– Prvo je u rijeku skočio jedan Ramin drug, a potom i Ramo. Huskić nije isplivao. Da li je u pitanju utapanje, sm*t usljed povreda zadobijenih tokom pada ili nešto treće, biće utvrđeno obdukcijom, koja je naređena – kažu sagovornici.
Tragedija se dogodila oko 1.15, a Ramu su, uz drugare, tražili i policajci, koji su uskočili u rijeku u nadi da će ga uspjeti spasiti.
– Tijelo je pronađeno baš na mjestu gdje je mladić skočio u rijeku, odnosno nije ga odnijela voda. Inače, mladići su i ranije skakali sa ove konstrukcije u Sanu, te čak pravili video-klipove. Nažalost, sada je to okončano tragedijom, koja je u crno zavila porodicu, njegove brojne prijatelje, poznanike i komšije. Riječ je o mladiću koji mrava ne bi zgazio – naglašavaju izvori Nezavisnih.

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

×

Lajkajte našu FB stranicu!

Close