Cazin

Prijem za Karate klub Cazin nakon medalja osvojenih na Balkanskom karate prvenstvu

Na Balkanskom prvenstvu u karateu održanom od 30.maja do 2.juna ove godine članovi Karate kluba Cazin osvojili su dvije medalje,bronzu i srebro, nakon čega je za dvoje takmičara uslijedio i poziv u karate reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

-„Mi se ovom prilikom zahvaljujemo gradonačelniku Cazina za prijem nakon naših postignutihrezultata na Balkanskom prvenstvu održanom u Banja Luci. Naš član Aldin Ždralić osvojio je treće mjesto, dok je Sandra Suljić viceprvakinja Balkana. Ovo je svakako najveći uspjeh našeg Kluba od njegovog osnivanja 2004.godine“, istaknuo je trener Alija Mehagić na današnjem prijemu za članove Karate kluba Cazin u kabinetu gradonačelnika Nermina Ogreševića.

-„Podrška sportskim klubovima koji okupljaju djecu i mlade je u našem fokusu jer taj sportski ambijent, popraćen kontrolom trenera i roditelja, uz interakciju s vršnjacima, potiču sportski duh i stvaraju ljepši ambijent. I kod djece iz Karate kluba Cazin evo mogu primjetiti da su to dobra i vesela djeca, takmičari koji su ponijeli medalje sa Balkanskog prvenstva, tako da nije upitna podrška lokalne zajednice njihovom daljem radu“, istaknuo je gradonačelnik čestitavši uspjehe Karate klubu Cazin.

opcinacazin

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

×

Lajkajte našu FB stranicu!

Close