Ružno je gledaju: Ne mogu ići po djecu u vrtić, druge mame se boje da ću spavati s njihovim muževima

Sasvim je prirodno da djeca budu nervozna prije svog prvog dana škole, a i približavanje vratima može biti prilično zastrašujuće i za mame.
Međutim, novopečena mama Lena Nersesian ima više razloga od većine strahovati zbog odlaska njezine kćeri u vrtić.

Naime, kako piše The Sun, 31-godišnja influencerica kaže da je druge žene ružno gledaju čim zakorači u vrtić svoje kćeri Parker u Los Angelesu, prenosi “Večernji list”.

Tvrdeći kako je prezgodna za vrtić, Lena se našalila:

Kaže da je “nevjerovatno normalna” mama

“Mislim da neke od ovih mama misle da ću se skinuti i odmah početi seksati s njihovim muževima ako ne budu promatrali svaki moj pokret.”

Međutim, zvijezda društvenih medija kaže da je sretna sa zaručnikom Adamom Johnom Grandmaisonom i da je baš briga što druge mame misle o njenim profilima na društvenim mrežama i karijeri na OnlyFansu.

“Nisam uništavateljica brakova, ja sam uspješna blogerica, poduzetnica i poslovna žena koja je svoj brend izgradila ni iz čega.

Moj je zaručnik jednako uspješan i poštujemo sebe i druge, bez obzira na to što neki ljudi misle”, ispričala je ona.

Iako objave na društvenim mrežama pokazuju da je njen život veoma glamurozan, Lena kaže da je ona “nevjerovatno normalna” mama.

“Velika sam gurmanka i volim kuhati za porodicu i radim sve, od pečenja do kolača. Vrijeme jela je porodično vrijeme koje provodimo zajedno. Ja sam armenskog porijekla i porodica je nevjerojatno važna u toj kulturi. To su mi najsretniji trenuci”, zaključila je Nersesian.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.