Salkićeva izjava o rušenju simbola srpske agresije pogodila zvaničnike iz RS-a: Mi Srbi ne znamo mrziti, vi ste nesposobni i zaostali

0 Komentar
Sve učestaliji komentari gospodina Salkića, posebno na račun rušenja crkve, pokazuju samo da je on nesposoban za intelektualni rast i razvoj, rekao je Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske

– Jutro je pametnije od večeri, i umjesto da sam odmah reagovao emotivno na izjave Ramiza Salkića, shvatio sam da je bolje malo promisliti, i pokušati razumjeti šta je uzrok mržnje koju gospodin Salkić sije, poručio je danas zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Siniša Vidović.

Vidović je reagovao na Salkićevu izjavu da će svaki simbol srpske agresije i represije nad Bošnjacima biti srušen i završiti kao crkva koja je srušena u dvorištu nane Fate Orlović.

On je Salkića nazvao nemoćnim i zaostalim čovjekom.

– Sve učestaliji komentari gospodina Salkića, posebno na račun rušenja crkve, pokazuju samo da je on nesposoban za intelektualni rast i razvoj, već je (za)ostao duboko ukopan u mržnji srpskog naroda, kulture i vjere. Gospodine Salkiću, kao potpredsjednik Republike Srpske, zaduženi ste da se brinete o ovom entitetu i njenim građanima, bez razlike na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost, rekao je Vidović.

Poručio je Salkiću da prestane lagati sebe i svoj narod.

– Na vašu mržnju, mi odgovaramo ekonomskim razvojem i napretkom. Mi Srbi ne znamo da mrzimo, i to je nešto što ste do sad morali da shvatite. Umjesto da lažete i sebe i svoj narod, mogli bi vaš napor uložiti u korist građana, bez obzira da li će Srbi i Bošnjaci sutra živjeti zajedno. Ekonomija je zajednička i vrijeme je da pustite igre, dovoljno je igara, ajte da vidimo šta ćemo sa hljebom, zaključio je on.

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina