Severina odbila ponudu Dodikove televizije: Neću da imam veze s osobom koja negira genocid

1 Komentar
Priznala da su pregovori o njenom angažmanu vođeni

Poznata hrvatska pjevačica proteklih sedmica je punila novinaske stranice, ali ne toliko zbog razvoda od Igora Kojića, koliko zbog informacija da bi trebala voditi šou program na Una TV, čiji je suvlasnik, navodno, Igor Dodik, sin lidera SNSD-a Milorada Dodika. Uprvao zbog otga ovu TV kuću, koja još uvijek nije zvanično počela sa radom, već su nazvali “Dodikova televizija”.

Sverina nije negirala da su vođeni razgovori između nje i predstavnika ove TV kuće, ali negira da je prije toga znala ko je jedan od suvlasnika.

– Činjenica da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o “Dodikovoj televiziji”, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid, izjavila je Severina u razgovoru za Večernji.hr.

U toku razgovora je potvrdila kako je privlači ideja da ima svoj šou program, ali da je trenutno posvećena radu u studiju.

Što se tiče Una TV, trenutno su u opticaju informacije da se radi o regionalnoj TV kući, čije će sjedište biti u Banjoj Luci, a koja će imati svoja studija u BiH, Hrvatskoj i Srbiji.

 

Pogledajte i ove članke

1 Komentar

Ostavi komentar

Portal grada Cazina