Severina: Porfirije je dopustio da mi se sin krsti u pravoslavnoj crkvi bez suglasnosti

0 Komentar

U VELIKOM intervjuu koji je jučer potresao dio hrvatske javnosti, pjevačica Severina Vučković optužila je Milana Popovića da ju je pshički zlostavljao te nabrojala suce, liječnike, djelatnike CZSS-a i moćnike koji su, navodi, s Milanom Popovićem u Zagrebu sustavno radili na tome da joj se trajno oduzme dijete.

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, Porfirije.

“Tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije, Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on radije pokaje za svoje grijehe i pomoli za spas svoje duše. Trebat će mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dijete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez suglasnosti majke. Toga nema nigdje”, rekla je za H-alter.org Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala prijeteće poruke te da ju je on zbog toga prijavio DORH-u. Uskoro je prijava DORH-u demantirana, a mediji su objavili vijest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba.

Index.hr

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina