BiH

Slučaj ubistva Slaviše Krunića: Nezvanično, uhapšeni priznao zločin

Gajić obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, te da je informacije odavao Đukanoviću i Baldiju

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske uhapsili su radnika firme Sector Security, Rodoljuba Gajića iz Banjaluke koji se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, saznaje Srna.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske sinoć uhapsili osumnjičenog G. R. iz Banjaluke zbog ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo teško ubistvo Gorana Ilića.

– Osumnjičeni G.R. je 22. aprila oko 22.30 sati u mjestu Glamočani, opština Laktaši, zajedno sa Kovačević Željkom, Đukanović Benedijem i Baldo Emiliom izvršio pomenuto krivično djelo – rekla je Miljanovićeva.

Srna nezvanično saznaje da je Gajić obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, te da je informacije odavao Đukanoviću i Baldiju, dok ATV javlja kako je Gajić priznao učešće u ubistvu. Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Emilija Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedi Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

oslobodjenje

Tagovi

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

shares
Close