Tomik-Levy: Ne zna se ko je veća dileja, Vučić, Dodik ili smrdljivi Vulin

0 Komentar

Margit Tomik-Levy objavila je nastavak opservacije o Miloradu Dodiku.

Prenosimo je u cjelosti:

Prvo da kažem šta ja mislim o “srpskom svetu”. Jebo vas on… eto rekla sam šta mislim. Drugo želim da kažem da ta budalaština, “srpski svet”, nije ništa drugo nego još jedan, ali izuzetno glup nacin za stvaranje “velike Srbije”. Prije je Srbija imala zle ali puno pametnije, sposobnije i organizovanije vođe, pa nisu uspeli da naprave “veliku Srbiju”.

Najbliže su bili 6. I. 1929 g. kad je kralj Aleksandar 1 zaveo diktaturu i promenio naziv države u kraljevina Jugoslavija – u kojoj su sve iole važne funkcije pripadale kralju i Srbima. Pokušao je i Slobodan Miloševic pa se to završilo vojnim porazom, opštom bežanijom vojske i civila a i kapitulacijom SR Jugoslavije nakon NATO bombardovanja. Kao što rekoh, pametniji nisu uspeli a sada to pokušavaju totalni idioti.

Ne zna se ko je veća dileja: Vučić, Dodik ili smrdljivi Vulin. Jadni moji Srbijanci, kukala vam majka na šta ste spali da vam oni prave “srpski svet”. Ako ga oni budu pravili mogao bi biti nalik na njih. Pogledajte ove ludake pa sami zakljucite. Vučiću ludilo izbija iz cele pojave. Hoda kao orangutan, s tim što je orangutan elegantna, lepa i pametna životinja. Ne laže, voli svoju decu, ume da se smeje, ima manja usta i nije zao. Kad pogledate Vulina, prvo morate povratiti od gađenje. Tako ružnog stvora nije uspla napraviti ni Meri Šeli.

Frankeštajn je Alen Delon za Vulina. Pročitala sam negde, pa ne mogu da verujem, da taj monstrum želi da se kandiduje za predsednika Srbije. Najrađe bih želela da ga izaberete uzastopno dva mandata. Veca budala ne bi bila predsednik države u istoriji Balkana, niti bi Srbiji bio potreban veci neprijatelj. Dodika je lako opisati. Prisetite se grmečke koride i pobednika Brizana. K`o braca rođena, jel`de? Bilo bi puno mucno opisivati pijanca Dačića. Sav se izlizao od švrljanja po tuđim guzicama. Usmrdeo se, bogati, nije šala glava mu ne izlazi otamo 20 godina. Hajde što prave ono što je davno viđeno, ali što hapse ljude koji im ništa nisu radili, koji ni jedan delikt u Sxrbiji nisu nacinili, e za to moraju platiti. Srbija se ponaša opet kao Kraljevina Jugoslavija.

Hapsi sve u koje neko upre prstom, štiti ratne zlocince i prosipa silu nad jadnim, bednim, kilavim i impotentnim BiH vođama. Niko od tih bednika nema odgovor na Vučićevo šizofreno ponašanje. JA GA IMAM. Naša kilava vlast nam tu ni za šta ne treba a još manje impotentna opozicija. Udarimo Srbiju po đepu. Nemam tacne sveže podatke ali znam stare, Srpski izvoz u BiH je spas za mnogo njihovih velikih kompanija, a bogami i Federacija za robu iz RS… BOJKOTUJMO SRPSKE PROIZVODE I SVE UVOZNIKE IZ SRBIJE KOJI SNABDEVAJU BIH ROBAMA IZ TRECIH ZEMALJA.

Sve što nedmamo svoje pa uvozimo iz Srbije nije ništa jeftinije niti kvalitetnije od uvoza iz drugih zemalja. Od pšenice, kukuruza, građevinskog materijala do keksa, slatkiša i turšije. Sve im treba bojkotovati. Ne dati im da zarađuju u BiH. Izbaciti i Telemah, ima drugih, povoljnijih i manje bezobraznih… Trebamo ih sve od reda ismejavati, šprdati se sa njima, vređati, stalno ponavljati da su lopovi (dok ne shvate da mi sve znamo)… Bik Brizan od Laktaša ce vrištati, peniti i pretiti ali koliko god bio lud zna da se mi mirno rastati necemo.

Ako ludak pokrene rat mora znati da je i njegova cela familija na meti i da ce mnogi dati dobre pare da ga na porodicnom groblju rasplacu. To što se podlac Čović nece prikljuciti bojkotu me ne brine. Oni su mali, skoro pa nacionalna manjina, nebitni u trgovackim odnosima. Vecinu robe nabavljaju iz Hrvatske.P.S. Ovo je samo nastavak jucerašnje objave. Žao mi je što se razvuklo kao teravija ali nisam ja kriva. Krivi su izdajnici države i njihove gazde sa leve i desne strane naše granice

 

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina