Tony Cetinski poput Novaka Đokovića izazvao buru: Neću se cijepiti! Ne dam!!

1 Komentar

Popularni pjevač Tony Cetinski na svom privatnom profilu Facebook profilu održao javljanje uživo za svoje obožavatelje.

No, izborom teme unio je pravu pomutnju. 

Naime, Cetinski se dotaknuo teme koja uvijek unosi svađe, tiče se naravno – cijepljenja.

Ne tako davno buru je izazvao i srbijanski teniser Novak Đoković, koji je, poput Cetinskog, također kazao da se neće cijepiti.  

Cetinski je jasno dao do znanja kako za njega cijepljenje nije opcija, pa je svoj video nazvao jednostavno – ‘Cijepljenje ? NE, HVALA !!!’

Svoje javljanje započeo je riječima:

"Uopće me više nije strah korone, već me strah kad će krenuti represija i nasilno cijepljenje onih koji se ne žele cijepiti. Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako ja neću? Tko hoće, nek’ se cijepi, nemam ništa protiv. To je najosjetljivija tema i ja jednostavno ne dam da me netko cijepi".

On je kazao da se može otvoriti i Goli otok za one koji se ne žele cijepiti…

“Pa nas lijepo i fino s lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite. Nadam se da moj Facebook neće zatvoriti zbog toga”, kazao je Cetinski.

Pogledajte:

Pogledajte i ove članke

1 Komentar

Ivana 07/07/2020 - 11:20

U pravu je idol Tony u vezi cjepljenja I korone čovjek ima reci stav o tome I u svaka mu čast na tome da to kaže javno ako on ne želi da se cijepi ili čipira to njegovo pravo izbor I nemožete te ga na silu nagovoriti ako o to ne želi pametan je I boji se za svoje zdravlje I zdravlje svojih bližnjih ima maskimalnu podršku samo tako dalje kralju I svi se ugledajte malo na njega pametno priča I govori Bravo

Odgovor

Ostavi komentar

Portal grada Cazina