Sport

Uhapšen bivši reprezentativac Hrvatske: Prijetio da će ubiti suprugu, njenu majku i sestru?

Bivši fudbalski reprezentativac Hrvatske i selektor U-20 reprezentacije ove zemlje Ognjen Vukojević završio je u policiji zbog sumnje da je počinio krivično djelo prijetnje.

Iz PU zagrebačke za Jutarnji list potvrdili su samo da je kriminalističko istraživanje nad bivšim fudbalerom u toku. Dodali su da je, po prijavi koja je protiv njega podnesena, Vukojević priveden u četvrtak u službene prostorije policije.

Prema nezvaničnim informacijama Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga porodice, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao kući u pripitom stanju te da je prijetio supruzi da će ubiti i nju i njezinu sestru i majku.

Policija je obavila i pretres njegovog doma kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje.

Ako ga policija prijavi za prekršaj, mogao bi odmah biti izveden pred prekršajnog suca, a u slučaju podnošenja prijave za krivično djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor.

Vukojević je bio dio stručnog štaba fudbalske reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, gdje je obavljao ulogu skauta, ali je s te pozicije smijenjen nakon što je pobjedu nad Rusijom posvetio Ukrajini.

Tagovi

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close