Uhapšena još jedna nadriljekarka u Beogradu, u njenom salonu unakaženo 11 ljudi (FOTO)

0 Komentar

Olgica Markanović, vlasnica medicinsko-estetskog centra Tayas u Beogradu, uhapšena je danas na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašteno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala tjelesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata.

Markanović, koja se predstavlja se kao kozmetolog-edukator, privedena je prema nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, i određeno je zadržavanje, zbog sumnje da je izvršila krivična djela teško djelo protiv zdravlja ljudi, nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo i neovlašteno bavljenje određenom djelatnošću, piše srbijanski Blic.

Ona će u roku od 48 sati biti saslušana u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsjetimo, u martu ove godine grupa žena i muškaraca su tvrdila da su unakaženi tretmanom u salonu koji drži Markanović, zbog čega su podnijeli tužbu protiv nje.

 

Olgica posluje u Banjoj Luci i Beogradu. Kako je za Blic ispričao jedan muškarac koji je išao kod nje na konsultacije, Olgica se njemu predstavila kao “predsjednica estetike za BiH” i kao miss BiH.

Kako dodaje, on je odustao od jedne intervencije jer je njegova prijateljica nakon tretmana kod Markanovićeve zadobila jezive opekotine, imala je bolove i ostali su joj pečati po licu.

„Odustao sam čim sam čuo, ali moju drugaricu je unakazila“, kazao je on.

 

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina