Uspješno Završeno Trinaesto Izdanje Malonogometnog Turnira “Djeca Bosne 2022”

Proteklog vikenda Cazin je bio domaćin trinaestog izdanja Međunarodnog malonogometnog turnira za djecu “Djeca Bosne 2022”, a učešće na turniru je uzelo ukupno četrdeset i osam ekipa raspoređenih po grupama i godištima 2010, 2011, 2012 i 2013. Da ovaj turnir zaslužuje epitet jednog od najpopularnih malonogometnih turnira u regionu, dokaz  je veliki broj učesnika, veoma kvalitetna i profesionalna organizacija, humanitarni karakter turnira, veliki broj nagrada i naravno sve to u najboljem mogućem redu bez greške u organizaciji.

Turnir je istovremeno održan u Sportskoj dvorani Medrese, te u Gradskoj sportskoj dvorani prema rasporedu i godištima, a do najboljih ekipa, pojedinaca, najsimpatičnijih igrača, te najboljih navijačkih skupina, došlo se nakon razigravanja turnira kroz grupne faze, a kao što smo i ranije pomenuli ovaj turnir je i ove godine bio humanitarnog karaktera, pa su svi oni, koji su željeli učestvovati u humanitarnoj akciji imali priliku kupovinom ulaznice ili direktnom uplatom učestvovati i na taj način podržati turnir u humanitarnom smislu.

Naravno i ove godine je naš portal, kao i ranijih godina imao priliku pratiti turnir proteklog vikenda u Sportskoj dvorani Medresa Cazin i svakako da nam je velika čast učestvovati u ovakvim fantastičnim sportskim manifestacijama u našem kantonu.

U ime organizatora turnira i u naše lično ime se zahvaljujemo svim učesnicima turnira, najboljim ekipama i pojedincima, svim posjetiocima turnira i onima koji su bili dio ove humanitarne akcije u sklopu turnira, a posebno se zahvaljujemo našim prijateljima iz Zagreba NA BUBAMARA, koja je još jednom pokazala odlične rezultate na našem turniru.

HVALA VAM SVIMA I VIDIMO SE NA 14. MEĐUNARODNOM MALONOGOMETNOM TURNIRU ZA DJECU “DJECA BOSNE 2023”!!

U nastavku vam donosimo rezultate i plasman najboljih ekipa, pojedinaca i navijačkih skupina po grupama, a video i fotografije možete pogledati na Facebook stranici OVDJE.

USK Sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.