Sport

Velika laž srpskog promašaja od 60 miliona eura tema dana u Španiji. Real bijesan

Luka Jović je razbjesnio Real velikom laži koja se otkrila nakon prvog treninga tog kluba otkako je počelo popuštanje mjera uvedenih zbog pandemije koronavirusa.

Real je jučer objavio da je Jović na treningu slomio stopalo, zbog čega ga očekuje između dva i tri mjeseca pauze. S obzirom na to da se nastavak La Lige očekuje u junu, za napadača kojeg je Real prošlog ljeta platio 60 miliona eura sezona je završena.

Činilo se da mu ne može biti gore

To je bio nastavak loših vijesti ove sezone za Jovića, kojeg je Real učinio najskupljim srpskim nogometašem u historiji. Prvo nikako nije opravdao očekivanja i visoku cijenu plaćenu za njega, jer u 24 nastupa za Real skupio je tek 770 minuta na terenu i postigao samo dva gola.

Zatim je u martu bio najomraženiji čovjek u Srbiji jer je po dolasku u tu domovinu iz Španije, jednog od svjetskih žarišta koronavirusa, prekršio pravila o samoizolaciji i to u državi koja je zbog korone proglasila izvanredno stanje. Istovremeno su se na njega obrušili i navijači Reala jer je bio jedini igrač kluba koji je tokom haranja korone pobjegao iz Madrida.

Par dana nakon što se vratio u Španiju i prošao test na koronavirus već na prvom treningu slomio je stopalo. Ako je Jović mislio da je ovo zadnja u nizu njegovih nedaća, prevario se.

Laž je odmah izašla na vidjelo i Jović je priznao, ali to mu ništa neće pomoći

Naime, ispostavilo se da je povrijeđen već neko vrijeme i da je to krio. Tačnije, teško se povrijedio vježbajući u kućnoj izolaciji u Beogradu, ali to nije rekao nikome u Realu, pa tako ni ljekarskoj službi kluba.

Marca ističe da je svima u Realu bilo čudno kako se Jović povrijedio odmah na početku prvog treninga i to tako teško. Isti izvor navodi da je Jović odmah priznao da ga stopalo boli već neko vrijeme. Naravno, to mu nije pomoglo i u Realu su bijesni na svoju promašenu investiciju.

Španija bruji o Realovom negativcu koji se slomio kući

Oba madridska sportska dnevnika priču o Jovićevoj teškoj povredi i laži donose na naslovnicama. Marca naslovom otkriva da Jović nije petu slomio na Realovom treningu, nego kod kuće, dok se As poigrao dijagnozama i dojmom koji su ostavili igrači gradskih rivala.

Ispod slike Lodija, igrača Atletica koji ima koronavirus napisao je “pozitivan”, a ispod Jovića zbog njegove laži stoji “negativan”.

raport

Tagovi

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close