Svijet / Zanimljivosti

(VIDEO) Kako čita srbijanska ministrica: Zamuckivanje, ispravljanje i opština Kovid(?!)

Zastajkivala je, zapinjala oko nekih uobičajenih riječi, ponavljala se poput đaka prvaka, čak se smijala sama sebi u bezuspješnim pokušajima da pravilno pročita napisano

Irena Vujović, ministrica za zaštitu životne sredine Srbije, pokušala je da pročita izvještaj o radu svog resora i postala glavna tema na društvenim mrežama.

U emisiji “7 na N1” prikazan je prilog u kojem je ministrica čitala izvještaj o radu svog resora. Navodi se da je čitanje trajalo više od pola sata, a kada je došao trenutak za pitanja i diskusiju, vremena nije bilo.

Ipak, ispostavilo se da je dala sasvim dovoljno materijala – gomilom lapsusa koje je napravila u toku čitanja izvještaja.

Zastajkivala je, zapinjala oko nekih uobičajenih riječi, zamuckivala, ponavljala se poput đaka prvaka, čak se smijala sama sebi u bezuspješnim pokušajima da pravilno pročita napisano.

Ipak, najjači biser je – “opština Kovid”.

– Opštine Kladovo, Novi Bečej, Beočin, grad Kruševac, grad Sremska Mitrovica, opština Kosjerić, grad Bor, grad Šabac, grad Kragujevac i opština kovid”, rekla je Vujović, verovatno misleći na Kovin.

Naravno, bilo je prekasno da popravi utisak.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

oslobodjenje

Slični članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button