Vladika Nikanor prokleo Anu Brnabić i gej paradu: I oružje bih upotrebio da ga imam (VIDEO)

U javnom govoru, episkop banatski, vladika Nikanor, prakitčno, prokleo je premijerku Srbije Anu Brnabić, ali i sve one koji će organizovati gej paradu u septembru u Beogradu.

Također, Brnabić je nazvao kćerkom i unukom srpskih koljača, a pozvao je i sveštenstvo i narod da se pobune protiv gej parade.

– Oni će doći u Beograd i tamo se šepuriti i skrnaviti grad Beograd sveti. Srpski grad. Za njih svetinja ništa nije, za njih manastir ništa nije, za njih crkva ništa nije, za njih čovjek ništa nije, za njih majka ništa nije, za njih porodica ništa nije. A šta je za njih nešto? Za njih je nešto – ništa. Poslati su od onih koji hoće da unište sve ono što je vrijedno, što je sveto, što je Božije. I dižemo glas svoj protiv takvih. I ja imam jednu mogućnost, a to ću učiniti – da je sve njih previše. Ja ću izreći kletvu nad njima, ali ne nad njihovim pokoljenjima, porodicama. Zapravo oni i nemaju djece, oni nisu ni roditelji. Šta su oni? Oni nisu ni majka ni otac. Sada vaše dijete ovdje vas ne smije nazvati ocem ni majkom, nego prvi roditelj, ili drugi roditelj – govorio je vidno uznemireni vladika Nikanor.

Prisutne je upitao hoće li dozvoliti da slušaju onu koja je oskrnavila sve u Srbiji?

– Neću ni ime da joj spomenem, jer ako izgovorim onda ne mogu Božije ime izgovarati. Onu koja je dozvolila da brat bude otac njenog sina? Hoćemo li to dozvoliti? A vi znate o kome ja govorim. Ona je niti naše vjere, niti našeg porijekla, već neprijatelj i ona danas da nam propovijeda da ne postoje otac i majka. Ustaćemo svi protiv toga. Ja ću prvi. I kunem! Prokleću svakoga ko ovo propovijeda. I oružje bih upotrebio da ga imam – poručio je vladika Nikanor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *