Vučić: Međunarodni predstavnici su mi rekli da imovina kroz šest mjeseci prelazi na nivo RS

0 Komentar
Kažete – kriv Milorad Dodik. A što ste uzeli Republici Srpskoj šumarstvo i poljoprivredno zemljište, kada po Dejtonu to pripada Republici Srpskoj?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je situaciju u BiH i sankcije Dodiku rekavši kako ih ne može prihvatiti.

– Ja se ne slažem sa sankcijama koje su uvedene protiv Dodika, ne zato što sam Srbin, iako je to prirodno, i ne zato što sam predsednik Srbije. Ja sam u lice rekao svim najvažnijim međunarodnim predstavnicima, rekao je on.

Vučić je rekao da su mu međunarodni predstavnici kazali da bi imovina BiH trebala kroz šest mjeseci preći na nivo RS, ali nije tačno precizirao koji predstavnici, prenosi N1.

– Smetaju vam regularne policijske jedinice u Banjaluci, a ne smetaju iregularne jedinice na drugim delovima teritorije sa drugim zastavama, koje nemaju veze sa regularnim zastavama? Kažete – kriv Milorad Dodik. A što ste uzeli Republici Srpskoj šumarstvo i poljoprivredno zemljište, kada po Dejtonu to pripada Republici Srpskoj?, zapitao je on.

Pogledajte i ove članke

Ostavi komentar

Portal grada Cazina