Connect with us

Magazin

Bebek je suprugu upoznao kada su mu bile 52, a njoj 18: “Ispalo je najbolje moguće”

Published

on

ŽELJKO Bebek posljednju je 21 godinu u braku s Ružicom Bebek, koju je upoznao kada je imao 52 godine. Ružica je tada imala tek 18, ali su, kako kažu, brzo shvatili da će njihova veza uspjeti. Danas imaju dvoje djece.

“Ona je ulaskom u moj život potpuno promijenila sve. Bez obzira što je ona bila mlada i još nije ni fakultet završila ili mene koji sam tada bio iskusni vuk u karijeri rock ‘n’ rolla, vidjelo se da sam se dovoljno smekšao da život počnem drugačije gledati”, kaže glazbenik.

Ljubavna priča Ružice i Željka BebekaLjubavna priča Željka Bebeka i njegove supruge Ružice započela je prije 25 godina. Ona je tada imala 18, a on 52. Razlika u godinama nije bila nikakva prepreka da izgrade skladan odnos, zbog kojeg danas slove kao jedan od najzaljubljenijih parova na našoj estradi. ???? Koji je njihov recept za dobar brak te s kakvim su se komentarima susretali na početku veze, Ružica i Željko Bebek otkrili su našoj Juliji Bačić Barać. ????

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 29. ožujka 2023.

“Da mi je naišla kad sam imao 18 godina, bili bismo danas 50 godina u braku, no nije naišla tad, ona se rodila kad sam ja objavio pjesmu ‘Bitanga i princeza’. Negdje u višim sferama odlučeno je da se mi moramo sresti”, dodao je u razgovoru za IN Magazin.

Svi su sumnjali da će veza uspjeti

“Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da si odgovaramo. To je bilo vrijeme kad nije bilo ni mobitela, još kad smo se znali čuti na telefon, kad bi on mene nazvao doma ili pošalje s puta razglednicu, to su bili dugi telefonski razgovori i tako smo nakon nekog vremena shvatili da je lijepo tako”, kaže Ružica.

Kaže da su njezini roditelji podržali njihovu vezu i od početka im pomagali.

“Željko je išao to reći tati, ali prihvatili su to, sve skupa ispalo je najbolje moguće. Moji su nam roditelji jako puno pomagali kad su djeca bila mala. Mi smo uvijek puno putovali, a djeca su bila kod njih. Mislim da se sve posložilo kako treba”, zaključila je.

Magazin

(VIDEO) BMW-ovom tvornicom patroliraju robotski psi, evo što traže

Published

on

By

BMW-OVIM proizvodnim pogonima patroliraju robotski psi koji paze na sigurnost radnika i strojeva.

Četiri robotska psa uvedena su u proizvodni proces tvornice Hams Hall u Velikoj Britaniji. Izradio ih je Boston Dynamics, ista ona tvrtka koja radi i humanoidne robote za američku vojsku. Tvrtka je sada u vlasništvu Hyundaija, a ova suradnja stigla je na inicijativu BMW-a.

Robotski psi koriste se za nadzor prostora tvornice. Opremljeni su senzorima i kamerama putem kojih mogu detektirati pregrijavanje strojeva i curenje industrijskih plinova uključujući komprimirani zrak. Iz BMW-a ne spominju nadzor radne atmosfere i samog učinka pa ćemo vjerovati da su ovi roboti tu samo zbog sigurnosti radnika.

Iako pomalo jezoviti, posebno za poklonike SF-a i djela poput Fahrenheita 451, ovi roboti nose simpatično ime SpOTTO, a kao aluzija na dvije osobe. Prvi je Gustav Otto, jedan od utemeljitelja BMW-a, a drugi Nikolaus, njegov sin i izumitelj četverotaktnog motora s unutrašnjim izgaranjem, piše Index.

SpOTTO detektira opasne situacije, a može se penjati stepenicama. Za njega bi u budućnosti moglo biti više poslova, uključujući čitanje analognih kontrola, ali nadamo se da neće cinkariti radnike ili prikupljati osobne i biometrijske podatke.

Nastavi čitati

Magazin

Makedonski pjevač Amar Ismani ubijen u Skoplju

Published

on

By

Makedonski mediji su objavili da je pjevač Amar Ismani sinoć ubijen u Skoplju. Dvije osobe su povrijeđene nakon obračuna.

Nezvanično je objavljeno da je policiji sinoć u 23:40 prijavljeno da je došlo do pucnjave na Bulevaru Nikole Kareva u kojoj ima povrijeđenih.

Osoba s inicijalima T. A. je s povredama koje su nastale iz vatrenog oružja prebačena u Opću bolnicu Sv. Naum Ohridski. Urgentni centar je u 23:51 javio da su primljene dvije osobe inicijala O. B. i A. I. koje su također imale prostrelne rane.

Nakon ponoći je objavljeno da je Amar Ismani preminuo. Fanovi se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Na Instagramu ga je pratilo više od 300.000 ljudi. Neke od njegovih poznatijih pjesama su: “Pray”, “Ti je”, “Sjom mo”, “Ferrari”, “Kujtimet” i druge.

Nastavi čitati

Magazin

Osamnaestogodišnji Alem Hadžić proglašen učenikom generacije u školi u Teksasu

Published

on

By

Tradicija u američkom obrazovanom sistemu je da učenik sa najboljim prosjekom u generaciji drži govor na ceremoniji dodjela diplome.

Osamnaestogodišnji Alem Hadžić proglašen je najboljim učenikom generacije (Valedictorian) maturanata škole “The Early College High School”.

On je održao govor, te je na kraju istog rekao sljedeće: “Na početku proljetnog semestra moja porodica je dobila vijest da moj otac ima rak. Izbjegavao sam spominjati ovo ikome, jer nisam želio provesti zadnji semestar u tome da me ljudi drugačije tretiraju ili da me sažaljevaju.”

“Moj otac je preminuo jučer, 15.05.2024., a danas sam prisustvovao njegovoj sahrani upravo prije ceremonije dodjele diplome. Zbog toga su mi cipele blatnjave, zato mi ruke drhte – jer sam morao da spustim njega u njegov grob i da ga sahranim.”

“Ne mogu stajati ovdje i pretvarati se da želim da držim ovaj govor, ali isto tako ne mogu baciti nešto za šta je on radi tako jako da bih ja ostvario. Zato ću ići na fakultet i provesti svaki sat svakog dana radeći najviše što mogu da postignem sve svoje ciljeve jer je to ono što je on htio i uradit ću to za njega.”

Alem Hadžić je samo nekoliko sati prije svog govora na ceremoniji dodjele diplome prisustvovao sahrani svoga oca Miralema Hadžića.

Miralem Hadžić je preminuo 15.05. nakon mjesecima duge borbe sa rakom pankreasa.

Nastavi čitati

Najčitanije