Connect with us

Magazin

Enis Bešlagić na štiklama sa šminkom i velikim grudima: Jedan dan je pokušao živjeti kao žena (VIDEO)

Enis Bešlagić bio je gost serijala “Knjazalište” koji se emituje na HRT-u, a u kojem se okušao “u najtežoj ulozi karijere” gdje je na jedan dan živio kao žena.

Emitovanje emisije je zakazano za predstojeći ponedjeljak, a u najavi podijeljenoj na društvenim mrežama može se vidjeti bh. glumac u različitim izazovnim situacijama.

U jednom od isječaka Enis se nalazi u teretani gdje sa šminkom i vještačkim grudima trči na traci, a imao je zadatak pokazati kako je trčati s velikim grudima dok ga “brojne muške oči gledaju”.

“Maknite se svi. Ide žena s velikim grudima”, našalio se Enis dok je trčao.

Drugi isječak prikazuje Bešlagića dok u epizodi kao “žena, majka, kraljica” doživljava menstrualnu bol te kako to podnosi.

@hrvatska_radiotelevizija

Ne propustite novu epizodu Knjazaliste, u kojoj ćete vidjeti kako se Enis Bešlagić snašao kao – žena, majka, kraljica. #enisbeslagic #robertknjaz #hrt #hrvatskaradiotelevizija #zavas #fyp

♬ original sound – HRT

“I vi dajete ženama da vladaju? One bi nas uništile”, kazao je Enis nakon što je iskusio bolove koje žene trpe svaki mjesec.

Između ostalog, Enis se u epizodi isprobao depilirati, čupati obrve, ali i jesti bizarne trudničke prehrambene kombinacije.

@hrvatska_radiotelevizija

Knjazalište: Enis Bešlagić kao žena, majka, kraljica Nosi štikle i grudi, depilira se i čupa obrve, doživljava menstrualnu bol i jede bizarne trudničke prehrambene kombinacije. Okušao se i u klasičnim majčinskim disciplinama, a sve da bi saznao kako je biti žena. Emisija nakon koje ćete još više cijeniti i voljeti žene. I vragolastog (Ž) Enisa. Umri ženski s Enisom Bešlagićem. Ponedjeljkom na Prvom u 20:15 @robert.knjaz @enisbeslagic #fyp #hrvatskaradiotelevizija #knjazalište #robertknjaz #enisbešlagić

♬ original sound – HRT – HRT

Također, bh. glumac je imao i različite zadatke koje najčešće obavljaju žene u svojim domovima – od pranja veša, kuhanja i pospremanja.

klix

Magazin

Nevjerovatan snimak iz teretane pogledalo 11 miliona ljudi: Glupirao se, pa debelo zažalio (VIDEO)

Čovjek po imenu Stivi Got napravio je veliku grešku prilikom jednog treninga zbog koje je doživio ozbiljnu povredu.

Got je podijelio snimak na kome radi sklekove dok mu se na leđima nalaze dva tega.

Kako tegove nije uspeo da stavi kako je trebalo te nisu bili stabilni, dok je radio sklekove oni su skliznuli sa leđa i pali direktno na prste ovog čovjeka.

Prvobitno je uz bolnu grimasu skočio, da bi potom uz osmjeh pokazao kako mu izgleda prst.

Snimak njegovog gafa vidjelo je preko 11 miliona ljudi.

nova.rs

Nastavi čitati

Magazin

Snimak iz drona: Jurnjava za najbržom formulom je nešto najluđe, ovo nikad prije niste vidjeli

Zvuk, brzina i pravi audio-vizuelni spektakl. Tako je najbolje opisati prvi snimak drona koji “juri” za bolidom Formule 1.

Objavljen je prvi snimak drona koji prati bolid Formule 1, a rezultat je spektakluaran.

Bolid je jurio brzinom od preko 300 na sat, a svi koji su gledali su bili oduševljeni „Tako je kul“.

„Tek sada imaš predstavu koliko je to ovo brzo“, bio je jedan od komentara vozača koji su gledali.

Ovaj snimak pokazuje koliko vrijeme reakcije mora da bude kratko kako ne bi došlo do greške.

Uživajte i sami, video pogledajte na linku ispod:

Nastavi čitati

Magazin

Fuad Backović Deen otkrio kako se našao u Americi i poručio: Ne vraćam se, meni je ovdje lijepo

Fuad Backović Deen je početkom dvijehiljaditih obilježio pop scenu, 2004. godine je predstavljao prvi put Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu pjesmom “In the Disco”, a samo par godina nakon toga odlučio je da se potpuno povuče sa muzičke scene i preseli u Ameriku.

Deen se putem video poziva oglasio za domaće medije i otkrio zbog čega se povukao sa muzičke scene i kako izgleda njegov život u Americi.

“Odlučio sam da se povučem sa muzičke scene jer me više ništa nije tu fasciniralo i držalo. Ja sam u Milanu studirao, moda je moja velika ljubav, onda sam samo dobio poziv i zelenu kartu i odlučio da promijenim život iz korijena. Dakle tako sam se doselio u Ameriku, a ne na način na koji mnogi misle i pišu. Meni je ovdje lijepo, sretan sam i ne namjeravam da se vraćam na muzičku scenu”, rekao je Fuad Backović u “Blic danu“.

Prije 20 godina se kao ekscentričan i mnogi bi rekli hrabar pojavio na evrovizijskoj sceni pjesmom “In the Disco” i ostvario do tada najbolji plasman BiH na ovom festivalu.

“Prije 20 godina je moja pjesma na Eurosongu bila jako progresivna i inovativna i bila je veliki rizik, kao i cijeli nastup taj. To je ujedno bio i najbolji plasman koji je BiH ikada osvojila, biti u takvoj konkurenciji među prvih deset je uspjeh. Žao mi je sto se zbog političkih previranja BiH već duže vrijeme ne takmiči na Eurosongu”, rekao je Deen.

Nastavi čitati

Najčitanije