Connect with us

Magazin

Pronašla jezivu poruku u džepu blejzera koji je kupila u trgovini rabljene robe

DUĆANI rabljenom robom mogu biti prava riznica blaga, a nošena odjeća ponekad skriva nevjerojatne tajne, poput dnevnika nesretne ljubavi. No to nije bio slučaj s jednom Amerikankom, koja je naišla na jezivo otkriće nakon što je kupila blejzer u lokalnom dućanu. Naime, otkrila je nešto puno zlokobnije nakon što je pretražila džepove crvenog blejzera.

Jeziva poruka

Žena imena JoAnn naišla je na poruku prethodne vlasnice koja je tražila da bude pokopana u toj odjeći, a cijela je priča počela kružiti društvenim mrežama.

“JoAnn je pronašla ovaj lijepi crveni blejzer s porukom zabodenom u džepu”, piše u objavi na Facebooku uz fotografije nove vlasnice i poruke na kojoj je napisano: “Pokopajte me u ovom crvenom blejzeru.”

S obzirom na to da je odjevni predmet pronađen u dućanu, čini se da se prethodnoj vlasnici nije ispunila želja, a ljudi su počeli komentirati njezino otkriće.

“Ovo je zaista tužno”

“Nekome se nije ispunila posljednja želja”, napisala je jedna žena na Facebooku, dok je druga dodala: “Ovo je zaista tužno.”

“Čuvaj se. Pokojna vlasnica mogla bi te proganjati zbog njene jakne”, našalila se treća.

“Ovo me stvarno rastužilo. Njezina jedna skromna želja nije ispoštovana”, “Nadam se da je pokopana u nečemu prekrasnom”, neki su od komentara.

index.hr

Magazin

VIDEO Popravak mu htjeli naplatiti 39.000 eura, pogledajte kako je sredio oštećenje

DETAILING je danas sve popularniji, što uključuje i manja oštećenja laka. Kod većih oštećenja još uvijek je najčešći klasičan popravak kod limara i lakirera.

Upravo to j ei bio put kojim je krenuo vlasnik električnog kamioneta, Riviana R1T. međutim, on je ostao nemalo iznenađen kad je dobio ponudu za popravak udubljenja na stražnjem lijevom kutu automobila u iznosu od čak 41.000 USD ili nešto više od 39.000 eura.

Umjesto toga vlasnik je odlučio voziti gotovo tisuću kilometara do specijaliste za popravke lima bez lakiranja. Matt “Dent Slayer” Boyette ga je primio, a u videu možemo vidjeti njegovu magiju. On objašnjava kako je ponuda toliko velika jer se panel na ovom modelu proteže skroz do prednjeg kraja vozila, te je potrebno puno posla krene li se klasičnim putem, piše Index.hr.

Daleko manje invazivna je njegova metoda. Filigranski precizni udarci i puno strpljenja nakon dva dana tuckanja urodili su plodom. Usprkos teško dostupnoj površini i nemalom poslu ovo je ipak bio osjetno kraći i zasigurno povoljniji put od klasične zamjene panela i lakiranja.

Nastavi čitati

Magazin

Upoređuju je s Šemsom Suljaković: Đula Drini iz Cazina prijavila se na Zvezde granda

Cazinska mlada talentirana pjevačica Đula Drini odlučila se prijaviti za takmičenje u popularnom showu “Zvezde Granda” ove sezone.

Mnogi koji su je čuli hvale njen izvanredan pjevački talent, a često je uspoređuju s poznatom pjevačicom Šemsom Suljaković.

S njenom prijavom, Đula će imati priliku da pokaže svoje vokalne sposobnosti i stekne širu publiku.

Očekuje se da će njen nastup privući pažnju mnogih ljubitelja muzike i da će se dobro snaći u ovom prestižnom takmičenju.

Cazin.ba

Nastavi čitati

Magazin

VIDEO Hercegovac ‘poludio‘ na tvrdnje da Hercegovci nisu Hrvati. ‘Ja nisam Bosanac, evo sad ću ja vas educirati…‘

Hrvoje Dadić je Tiktoker iz Hercegovine koji studira u Splitu. Kaže da “poludi” na pitanje – ‘Kako to da Hercegovci mogu biti Hrvati, pa oni su – Hercegovci?‘.

nimio je video u kojem je, kaže, sve lijepo objasnio.

– Bosna i Hercegovina je država tri naroda. Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Isto kako imamo tri naroda tako imamo i tri službena jezika. I tako iako ja živim u Bosni i Hercegovini nisam Bosanac, odnosno nisam Bošnjak. Imam hrvatsku osobnu, hrvatski pasoš, pričam hrvatski jezik.

U školi sam učio na hrvatskom, a ne na bosanskom – navodi Dadić koji je, moramo primjetiti, zaboravio reći da je mogao bez problema imati i BiH pasoš, jer je pripadnik jednog od tri spomenuta naroda u svojoj državi, dakle njegova matična država (jer se izjasnio kao Hercegovac) je Bosna i Hercegovina i on je bosanskohercegovački državljanin piše SD.

Video je izazvao dosta komentara i reakcija.

@hrvojedadic

Odgovori @sume ne mogu vjv da ovo moram objašnjavat #fyp #trending #tiktokhrvatska

♬ original sound – hrvojedadic

Nastavi čitati

Najčitanije