Connect with us

Magazin

Enis Bešlagić na štiklama sa šminkom i velikim grudima: Jedan dan je pokušao živjeti kao žena (VIDEO)

Published

on

Enis Bešlagić bio je gost serijala “Knjazalište” koji se emituje na HRT-u, a u kojem se okušao “u najtežoj ulozi karijere” gdje je na jedan dan živio kao žena.

Emitovanje emisije je zakazano za predstojeći ponedjeljak, a u najavi podijeljenoj na društvenim mrežama može se vidjeti bh. glumac u različitim izazovnim situacijama.

U jednom od isječaka Enis se nalazi u teretani gdje sa šminkom i vještačkim grudima trči na traci, a imao je zadatak pokazati kako je trčati s velikim grudima dok ga “brojne muške oči gledaju”.

“Maknite se svi. Ide žena s velikim grudima”, našalio se Enis dok je trčao.

Drugi isječak prikazuje Bešlagića dok u epizodi kao “žena, majka, kraljica” doživljava menstrualnu bol te kako to podnosi.

@hrvatska_radiotelevizija

Ne propustite novu epizodu Knjazaliste, u kojoj ćete vidjeti kako se Enis Bešlagić snašao kao – žena, majka, kraljica. #enisbeslagic #robertknjaz #hrt #hrvatskaradiotelevizija #zavas #fyp

♬ original sound – HRT

“I vi dajete ženama da vladaju? One bi nas uništile”, kazao je Enis nakon što je iskusio bolove koje žene trpe svaki mjesec.

Između ostalog, Enis se u epizodi isprobao depilirati, čupati obrve, ali i jesti bizarne trudničke prehrambene kombinacije.

@hrvatska_radiotelevizija

Knjazalište: Enis Bešlagić kao žena, majka, kraljica Nosi štikle i grudi, depilira se i čupa obrve, doživljava menstrualnu bol i jede bizarne trudničke prehrambene kombinacije. Okušao se i u klasičnim majčinskim disciplinama, a sve da bi saznao kako je biti žena. Emisija nakon koje ćete još više cijeniti i voljeti žene. I vragolastog (Ž) Enisa. Umri ženski s Enisom Bešlagićem. Ponedjeljkom na Prvom u 20:15 @robert.knjaz @enisbeslagic #fyp #hrvatskaradiotelevizija #knjazalište #robertknjaz #enisbešlagić

♬ original sound – HRT – HRT

Također, bh. glumac je imao i različite zadatke koje najčešće obavljaju žene u svojim domovima – od pranja veša, kuhanja i pospremanja.

klix

Magazin

VIDEO Ovaj Kinez kaže da mu se novi Xiaomi SU7 pokvario nakon 39 kilometara

Published

on

By

VLASNIK jednog Xiaomijevog električnog SU7 kaže da mu se auto pokvario samo dan nakon što ga je kupio.

Kinez je neugodno iskustvo doživio nakon svega 39 kilometara, objavio je. Kaže da ga je 5. svibnja vozio autoputom, svega dan nakon što ga je kupio u Xiaomijevom centru u provinciji Fuijan.

Auto mu se potom iznenada ugasio, a na instrument tabli je vidio upozorenje da će se auto zaustaviti te da treba zvati online podršku. Nakon toga pojavila se i druga poruka u kojoj je pisalo da je došlo do kvara pogonskog sustava te da se SU7 ne može prebaciti iz moda za vožnju u mod za rikverc.

Vlasnik želi isti, ali svi primjerci ovog modela već su rasprodani

Wen je stao pokraj ceste i pozvao vučnu službu, prepričava, a potom se čuo s distributerom koji nije mogao ustanoviti u čemu je problem. Xiaomijev SU7 tako će biti poslan u tvornicu na analizu i dijagnostiku. Međutim, Kinez ne želi isti, nego potpuno novi što je nemoguće jer svi primjerci ovog električnog auta već imaju vlasnika.

Xiaomi mu stoga namjerava vratiti puni iznos novca koji je dao za auto uz kompenzaciju za troškove.

Prodaja ide sjajno, ali kupci masovno prijavljuju probleme

Xiaomiju prodaja SU7 modela ide sjajno u Kini, ali brojni kupci su prijavljivali probleme nedugo nakon što su im automobili isporučeni. Među njima je i dotični Wen, koji si je kupio svijetlo plavi primjerak SU7 modela.

Nagađa se da je Xiaomi dosad proizveo nešto više od 10.000 primjeraka ovog modela koji je lansiran prije svega nekoliko mjeseci. Problemi su dosad prijavljivani u vezi laka, efikasnosti sistema prianjanja, kao i na AEB sustavu kočenja u hitnim situacijama koji prestaje raditi pri brzinama većim od 135 km/h.

Nastavi čitati

Magazin

VIDEO Ovako izgleda kad neko vozi Mercedes od 1000 konja na praznoj pisti

Published

on

By

MOŽDA mislite da imate super posao, a onda saznate za tipa koji je plaćen da na praznoj pisti testira Mercedes od tisuću konja.

Vozač sportskih automobila Richard Bradley objavio je snimku svog testa Sauber-Mercedes C11 Group C prototipa. Izgleda, ali i zvuči nevjerojatno.

“Teško da postoji bolji način za provesti utorak. C11 kojeg je vozio Michael Schumacher, prazna pista i i nečuvene količine snage… Bože, volim ovaj auto”, napisao je Bradley.

C11 je nasljednik Sauberovog C9 koji je osvojio Le Mans. Koristio je 5.0-litreni V-8 svog prethodnika, isti osnovni motor koji je Mercedes koristio u SL500, a s dva turbopunjača stvarao je oko 700 do 750 KS u trkaćoj opremi.

Michael Schumacher vozio je C11 prije nego što je debitirao u Formuli 1. S C11, Sauber i Mercedes dominirali su Svjetskim prvenstvom sportskih automobila 1990., ali automobil nikada nije osvojio Le Mans. Sauber je ostao bez utrke 1990., a uspio je osvojiti 5. mjesto na utrci 1991. godine.

index.hr

Nastavi čitati

Magazin

Preminula majka Mirze Selimovića, pjevač se oprostio potresnim riječima: „Odmori se, najdraža moja“

Published

on

By

Bh. pjevač Mirza Selimović oglasio se tužnim vijestima i saopštio da mu je danas preminula majka od koje se oprostio emotivnom porukom.

Nedreta Selimović preminula je nakon kraće bolesti. Pjevač je nedavno zamolio sve koji mogu da doniraju trombocite, O krvna grupa u UKC Tuzla,  dok je njegova majka bila na bolničkom liječenju.

Mirza Selimović se od majke oprostio emotivnim riječima.

“Odmori se najdraža moja, voli te tvoj Mirza”, napisao je pjevač uz fotografiju.

Nastavi čitati

Najčitanije