Connect with us

Magazin

Djeca Zlatana Ibrahimovića imaju sve, ali jedna stvar im je strogo zabranjena

Published

on

Zlatan Ibrahimović uložio je puno vremena i truda u fudbalsku karijeru, ali to ne znači da nije posvećen otac.

S nevjenčanom suprugom Helenom Seger ima dvojicu sinova Maximiliana i Vincenta, kojima je priuštio sve na svijetu osim jedne stvari.

 

Iako njihovi vršnjaci vjerovatno redovno provode vrijeme na društvenim mrežama, njih dvojica ne smiju ni da im se približe.

 

“Volim svoju djecu kao nikoga na svijetu i uvijek će mi biti na prvom mjestu. Baš zato što ih volim, želim da ih zaštitim pa im zbog toga ne dopuštam korištenje društvenih mreža. Ne želim da ih povrijede loše stvari koje mogu pročitati o meni. Zato na mom Instagramu nema nijedne fotografije moje djece i porodice”, rekao je Ibrahimović.

 

Maximilian i Vincent krenuli su očevim stopama i uspješni su u mlađim kategorijama. Kad porastu, tvrdi njihov otac, moći će sami da odluče hoće li provoditi vrijeme na društvenim mrežama ili neće.

 

“Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele”, zaključio je najbolji fudbaler u historiji švedskog fudbala, piše Krstarica.

Magazin

VIDEO Pokušali ukrasti sportske aute, ispali potpuni idoti pa pobjegli

Published

on

By

EPILOG pljačke uvelike podsjeća na filmski serijal Glup i gluplji.

Policija je objavila snimku provale u autosalon Thornton automotive u Doveru u Pennsylvaniji. Dva provalnika u salon su ušla zabivši se sportskim Camarom u staklo izloga. Međutim, tu kreću problemi jer se Camaro zaglavio pa ulov nisu mogli izvući van.

Osim što je Dodge Challenger Hellcat ostao zarobljen u salonu, provalnici su napravili popriličnu štetu zabivši se u golferski autić, koji se pak odbio u Dodge. Uvidjevši da su Camaro oštetili i da je automobil ostao zaglavljen na stepenicama, provalnici su se dali u bijeg i nestali u nepoznatom smjeru. Materijalna šteta je poprilična, a za nespretnim kradljivcima još se traga.

Index.hr

Nastavi čitati

Magazin

Vlada Hrvatske htjela nagraditi Baby Lasagnu s 50.000 eura, pjevač to odbio prihvatiti

Published

on

By

Na današnjoj sjednici tehničke vlade Hrvatske Andrej Plenković saopćio je kako će nagraditi Baby Lasagnu s 50.000 eura. Međutim, ubrzo po objavi vijesti pjevač se oglasio kazavši da taj novac neće prihvatiti i moli da se donira.

Premijer susjedne Hrvatske htio je nagraditi Baby Lasagnu nakon osvojenog drugog mjesta na Eurosongu, a zbog “ogromne promocije” svoje zemlje.

“Čestitka na fascinantnom uspjehu Marku Purišiću. Ukupno je bio na drugom mjestu, to je najveći uspjeh nezavisne Hrvatske. Ovo je fascinantan uspjeh, zahvaljujemo i Gradu Zagrebu na prekrasnom dočeku. I, naravno, u njegovom Umagu… Želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri”, kazao je Plenković na sjednici.

Screenshot/Instagram

Ubrzo po objavi ove informacije, oglasio se i sam Baby Lasagna te je na svom Instagram profilu kazao da taj novac ne želi prihvatiti.

“Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi – najbitniji i dovoljni – je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći”, poručio je.

Dalje je u objavi uputio molbu Plenkoviću: “Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Čepulić”. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zabgreb”.

Nastavi čitati

Magazin

Bh. youtuber Amar Velagić nasmijao videom: Kako traže kredit Bosanac, Hercegovac, Dalmatinac…

Published

on

By

Amar Velagić je youtuber poznatiji pod nadimkom Žužon koji redovito nasmijava objavama na društvenim mrežama.

Ovaj put je snimio video u kojem prikazuje na šaljiv način kako traže kredite: Bosanac, Dalmatinac, Hercegovac, Srbin, Hrvat i Makedonac.

@zuzzonn

???????????????????????????????? KOJI STE VI? , MENI JE MAKEDONAC NA KRAJU NAJBOLJI! #zuzon @Lana Poljak

♬ original sound – Amar Velagić

Video je mnoge nasmijao i na TikToku prikupio pola miliona pregleda.”Kralj”, Hercegovac najjači”, “Daj još ovoga”, “Odlična gluma”, “Dalmatinac nije nešto, ostalo top”, “Hercegovac original”, “Bosanac i Crnogorac najjači”, samo su neki od stotinu komentara.

Inače, Amara na Instagramu prati oko 50.000 ljudi, dok je na TikToku ta brojka znatno veća i tamo ima 320.000 pratitelja.

Nastavi čitati

Najčitanije