Connect with us

Sport

Masnica ispod Icardijevog oka na Instagramu razbjesnila Džeku: Sramotno

Published

on

FENERBAHČE i Galatasaray odigrali su 0:0 u nedjeljnom turskom derbiju. Utakmica je obilovala prekršajima pa su ih tako domaći igrači napravili 19, a gosti 26, što je rezultiralo s ukupno sedam žutih kartona. Bilo je i pojedinačnih sukoba na terenu, a sve je nastavljeno i na društvenim mrežama.

Galatasaray je nakon susreta objavio fotografiju Maura Icardija, odnosno njegovog lica s masnicom ispod oka. Uz tu fotografiju piše: “Oni koji samo žele pravdu za sebe i večeras su nastavili manipulirati turskim nogometom. VAR soba i 26 kamera ne vide i mi se sramimo zbog njih. Neka se srame oni koji su nogomet u Turskoj doveli do ove točke.”

Sukob klubova na Instagramu

O čemu je riječ? Iz Galatasaraya tvrde da je masnica ispod Icardijevog oka rezultat udarca koji je dobio tijekom derbija. Fenerbahče i njegovi navijači sigurni su da ju je zaradio nakon što se sudario sa stativom. “Pokušaj da se ispadne žrtva kroz to što je igrač udario u vratnicu. Ostavit ćemo to na volju javnosti”, odgovorili su iz Fenera.

Na sve se javio i Fenerbahčeov kapetan Edin Džeko s porukom: “Icardi je udario stativu glavom, a oni ga stave na Instagram i plaču za penalom… Tako tipično za njih. Sramotno.”

Cazin

Prvi međunarodni turnir u mini rukometu Cepelin Kup 2024 stiže u Cazin

Published

on

By

Prvi međunarodni turnir u mini rukometu Cepelin Kup 2024 stiže u Cazin

U nedjelju, 12. maja 2024. godine, sportska dvorana JU sportskog centra “Salih Omerčević” u Cazinu bit će domaćin prvog međunarodnog rukometnog turnira Cepelin Kup 2024. Domaćin RK „Cepelin“ Cazin je spreman, a organizatori su zahvalni na podršci koju su dobili od lokalne zajednice i partnera.

Rukometni klub Cepelin spreman je za veliki događaj, a zahvaljujući podršci roditelja polaznika koji su pripremili hranu, piće i druge poslastice za sudionike, te JU Sportskom centru “Salih Omerčević” na ustupljenoj dvorani, turnir će biti moguć. Također, iz Kluba se zahvaljuju Gradskom i Kantonalnom Sportskom savezu te Centru za kulturu i turizam Cazin na podršci, kao i mnogim drugim privrednim subjektima koji su podržali ovu manifestaciju. Turnir počinje u nedjelju u 10:00 sati, a svečano otvorenje turnira biti će u 12:00h, ljubitelji rukometa mogu pratiti rezultate, raspored utakmica i ostale informacije na https://www.tournifyapp.com/live/cepelin2024mini/team

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i podrže ovaj sportski događaj i podržite naše mališane u borbi za medalje, naveli si iz kluba.

Nastavi čitati

Sport

“Jer Bosna nije naša država” – Potpredsjednica NSRS podržala zvižduke za himnu BiH na finalu Kupa

Published

on

By

Potpredsjednica Narodne Skupštine Republike Srpske i članica SNSD-a Anja Ljubojević, komentarisala je zvižduke za himnu Bosne i Hercegovine na finalu Kupa između Zrinjskog i Borca u Mostaru.

Ljubojević je na društvenoj mreži X, podijelila video na kojem je intonirana himna Bosne i Hercegovine, a kada su navijači Zrinjskog Ultrasi, izviždali himnu naše zemlje.

Jedna od čelnih funkcionerki NSRS, uz video je napisala “…jer Bosna nije naša država”. 

“Da, jesam Hrvatica iz Republike Srpske, volim svoju Republiku Srpsku. Jeste, moj predsjednik nije Zoran Milanović niti me zanima. Moj predsjednik je Milorad Dodik i moja država je Republika Srpska i tako se ponašam”, kazala je Ljubojevićeva tokom jednog od govora na sjednici Narodne Skupštine RS.

Što se utakmice tiče, Plemići su slavili 1:0, golom Ćužea.

Revanš finala na Gradskom stadionu u Banjaluci, igrat će se 22. maja, kada ćemo saznati ko je osvajač trofeja Kupa BiH.

Nastavi čitati

Sport

Je li Bayern teško oštećen protiv Reala?

Published

on

By

 

REAL MADRID je u nevjerojatnoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem ga 1. lipnja na Wembleyu čeka Borussia Dortmund. Bayern je poveo čudesnim golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, a Real je okrenuo golovima Joselua u 88. i 91. minuti. On je u igru ušao u 81. minuti.

Na kraju se igralo čak 15 minuta nadoknade, a u zadnjim sekundama De Ligt je zabio nakon dodavanja Mullera, ali je linijski sudac u vrlo tijesnoj situaciji ranije digao ofsajd. Nijemci su podivljali, ali spasa im više nije bilo. Protokol propisuje da linijski sudac ovakvu situaciju pusti do kraja pa da se onda, ako padne pogodak, naknadno uz pomoć VAR-a utvrdi je li bilo zaleđa. Sudac ovdje to nije učinio pa su stoga igrači Bayerna, ali i trener Thomas Tuchel potpuno izgubili živce.

Nastavi čitati

Najčitanije