Connect with us

Sport

(VIDEO) Tyson pretukao pijanog putnika u avionu i ostavio ga krvavog, pojavio se i snimak

Published

on

Legendarni američki bokser Mike Tyson pretukao je jednog od putnika u avionu i ostavio ga krvavog, prenijeli su američki mediji.

Kako prenosi TMZ, Tyson (55) se posvađao sa jednim od putnika koji je sjedio iza njega i dobacivao mu. Nakon što ga je popularni Čelični Mike zamolio da to ne radi, on je nastavio s provokcijama, nakon čega je Tyson izgubio živce.

Ustao je i potom ga je nekoliko puta udario šakom nakon čega je čovjek počeo krvariti, a sve je zabilježeno i kamerom.

https://twitter.com/i/status/1517156951616069632

Izvori bliski bokseskom velikanu tvrde da je putnik bio “ekstremno pijan” i da nije prestao provocirati Tysona.Incident se desio na letu iz San Franciscs za Floridu u 22:30 po lokalnom vremenu.

Inače, bokser koji je rođen u Brooklynu u karijeri je imao 58 borbi. Od toga je zabilježio 50 pobjeda (44 nokautom), dok je doživio šest poraza. Dva meča su proglašena nevažećim.

Ostavi komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Sport

VIDEO Skandal u Bihaću: Domaći nisu poštovali fair play, nastao je haos, a gosti zatim sjeli na teren

Published

on

By

Bizarne scene viđene su na prvenstvenoj fudbalskoj utakmici u Bosni i Hercegovini.

U Bihaću su igrali Jedinstvo i Mladost Doboj Kakanj u 24. kolu Prve lige FBiH, rezultat je bio 2:0 za Jedinstvo, a utakmicu je obilježila situacija iz 70. minuta.

Jedan fudbaler domaćeg tima je pao na teren i požalio se na povredu pred kaznenim prostorom rivala.

Gosti, koji su u tom trenutku stigli do lopte, stali su kako bi se povrijeđenom fudbaleru ukazala pomoć, što su prihvatili svi osim jednog fudbalera Jedinstva.

Ensar Imamagić se, dok su svi stajali, prišunjao, uzeo loptu i potom postigao gol.

Naravno, to je izazvalo burne reakcije gostiju, a moglo je da dođe i do ozbiljnijeg incidenta kada su domaći skočili u odbranu svog saigrača.

Gosti su potom, u znak revolta, sjeli na travu i na kratko prekinuli utakmicu.

Tu situaciju možete da pogledate na sljedećem snimku, na vremenu 2:28.

Nastavi čitati

Sport

VIDEO Enis Bešlagić i Emir Spahić u Dubrovniku: Sad ćemo vam krasti igrače, dali smo vam 70 posto reprezentacije

Published

on

By

Enis Bešlagić je u Dubrovniku izveo svoju autorsku predstavu “Da sam ja neko”, a u jednom momentu na sceni mu se pridružio i novoizabrani direktor reprezentacije BiH Emir Spahić nakon čega je nastao pravi “urnebes”.

Bešlagić je publici objasnio da se Spahić vratio u reprezentaciju BiH u novoj ulozi, nakon čega je u svom stilu kazao:

“Sad ćemo vam malo krasti ove igrače što imate. Pa aneks 7 Dejtonskog sporazuma, svi na svoje. Pa dosta, dali smo vam vala 70 posto reprezentacije, vratite nam nešto, ono osnovno. Dajte nam jednog ili dvojicu da i mi doživimo to Evropsko i Svjetsko prvenstvo ponovo”, rekao je Bešlagić što je izazvalo salve smijeha prisutne publike.

@enisbeslagic

Enisov NAJSMIJEH za Emira Spahića u Dubrovniku #nikoganemrzimsamonekogaboljevolim #ljubav #movie #film #lifestyle #friends #instagram #insta #instagood #instamood #instalove #love #loveyourlife #travelphotography #travel #photography #instaphoto #europe #happy #happiness #smile #alwayssmile #e #beauty #fashion #fashionista #travelling #actor #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju

♬ original sound – Enis Bešlagić jedini pravi

Podsjetimo, Izvršni odbor Nogomometnog saveza BiH potvrdio je Emira Spahića za direktora nakon što je izabrao Sergeja Barbareza za novog selektora Zmajeva, a popularni Spaha trebao bi biti konekcija između stručnog štaba i selektora, svojim neupitnim znanjem i autoritetom.Spahić je rođen u Dubrovniku gdje je jedno vrijeme nastupao za tamošnji GOŠK, a u karijeri je nosio dresove Čelika, Zagreba, Shinnika, Torpeda i Lokomotiva iz Moskve, Montpelliera, Seville, Anzhija, Bayer Leverkusena i HSV-a.

U dresu reprezentacije BiH legendarni defanzivac je skupio 94 nastupa.

Spahić je karijeru završio 2017. godine i od tada ga nema u nogometu, a poznato je da je s Barbarezom u sjajnim odnosima i da su njih dvojica bili neprikosnoveni lideri naše reprezentacije.

klix

Nastavi čitati

Cazin

Selekcije Mini Rukometa RK “Cepelin” Cazin osvojila važne nagrade na Međunarodnom turniru u Virovitici

Published

on

By

Nastavi čitati

Najčitanije