Connect with us

Smrtovnice

Na Ahiret preselila Džabija (rođ. Šuškić Mustafe) Fikreta

Published

on

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naša draga Džabija (rođ. Šuškić Mustafe) Fikreta, dana 27.02.2022. godine, u 81-oj godini života, preselila na Ahiret.

Dženaza namaz polazi (petak) 04.03.2022. godine u 14:00 sati, ispred porodične kuće žalosti ul. Patriotske lige bb, Ukop i klanjanje će se obaviti na mezarju Pašin Harman po dolasku.

Da joj dragi Allah dž.š., podari džennet, a porodici sabur.

Smrtovnice

Na Ahiret preselila Ćehić (Omera) Jasna

Published

on

By

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je 06. maja na Ahiret u 53. godini života preselila Ćehić (Omera) Jasna iz Marjanovca.

Dženaza polazi u srijedu, 08. maja ispred kuće umrle u 15:00h, a klanjat će se na džematskim mezarlucima Urije, Marjanovac po dolasku.

Ožalošćeni: braća Osman, Ahmo, Nermin i Jasmin, bratići, bratišne, sestrić, sestrišna, snahe Šaha i Zineta, ostala rodbina, komšije i prijatelji.

Da joj se Allah dž.š. smiluje i podari džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Velika Kladuša: U 31. godini života na ahiret preselila Azra Čuturić

Published

on

By

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je 04. maja na Ahiret u 31. godini života preselila Čuturić (rođena Nuhanović, Ibrahima) Azra.

Dženaza polazi u utorak, 07. maja ispred kuće umrle u Golubovićima u 12:30h, a klanjat će se poslije podne namaza na mezarlucima u Golubovićima, kod džamije.

Ožalošćeni: otac Ibrahim, majka Zumreta, kćerka Emilijana, muž Zlatan, sestra Alma, brat Murat, svekar Selim, porodice Nuhanović, Čuturić, Hašić, Mehić i Velić, ostala rodbina, komšije i prijatelji.

Da joj se Allah dž.š. smiluje i podari džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na ahiret preselio Delalić (Ibrahima) Amir

Published

on

By

Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je dana 07.05.2024. godine u 47. godini na Ahiret preselio Delalić (Ibrahima) Amir.

Dženaza kreće ispred kuće žalosti na Gnjilavcu – Delalići u srijedu, 08.05.2024. godine u 16:30h.

Dženaza i ukop će se obaviti kod džamije na Gnjilavcu iza ikindija namaza.

Da mu se Allah dž.š. smiluje i podari džennet, a porodici sabur.

 

Nastavi čitati

Najčitanije