Connect with us

Smrtovnice

Na Ahiret preselila Ćehić (rođ. Džinić) Zahida

Published

on

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naša draga ĆEHIĆ (rođ. Džinić) ZAHIDA u 77. godini života preselila na Ahiret.

Dženana namaz polazi ispred kuće umrle u Ćehićima u petak 01.07.2022. godine u 16:00 sati, a klanjat će se na mezarlucima Urga-Mešići Tržac 16:30.

Da joj dragi Allah dž.š., podari džennet, a porodici sabur.

Smrtovnice

Na ahiret preselio Pajazetović (Huse) Samir

Published

on

By

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je 02. oktobra u Švicarskoj na Ahiret u 49. godini života preselio Pajazetović (Huse) Samir.

 Dženaza polazi u nedjelju, 06. oktobra ispred kuće umrlog u ulici Zuhdije Žalića 62 u 14.30h, a klanjaće se na mezarlucima Pajazetovići (Kulište) po dolasku.

Da mu Allah dž.š. podari džennet, a porodici sabur.

Ožalošćeni: mati Asima, kćerke Samra i Tea, supruga Saliha, sestre Sanela i Mirela, zetovi, sestrići, ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na ahiret preselila Ćejvanović (rođ. Bajrektarević) Slade

Published

on

By

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je našA draga Ćejvanović (rođ. Bajrektarević) Slade, dana 04.10.2024. godine u 71-oj godini života, preselila na ahiret.

Dženaza polazi ispred kuće umrle u ŠMREKOVCU u nedjelju 06.10.2024. godine u 16:oo sati, a dženaza namaz i ukop će se obaviti na porodičnom mezarju NEPEKE kod HAJKE  po dolasku.

Da joj Allah dž.š. podari džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na ahiret preselio Mujadžić (Hašima) Rasim

Published

on

By

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi Mujadžić (Hašima) Rasim, dana 04.10.2024. godine u 72-oj godini života, preselio na ahiret.

Dženaza milog nam rahmetlije će se klanjati dana 06.10.2024. godine – NEDJELJA nakon klanjanja ikindije namaza u džematu POKOJ, a kreće ispred kuće žalosti ZULIĆI – POKOJ u 15:30h.

Da mu Allah dž.š. podari džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Najčitanije