Connect with us

Cazin

Raza stala u odbranu Jovane Jeremić nakon pada kćerke: “Rulja se hrani tuđom nesrećom. Licemjeri jedni”

Published

on

Razija Čolaković poznata je pod nadimkom Raza, ponosna je majka i supruga, te spisateljica koja je napisala tri knjige. Rijetko koja djevojka ili žena nije čitala tekstove koje piše na svojoj Facebook stranici „Muhabet sa Razom“.
Ovaj put, Razija se oglasila povodom nesretnog događaja kada je voditeljici Jovani Jeremić dijete slučajno spotaknulo i palo. Nakon videa koji se u veoma kratkom roku proširio društvenim mrežama, Jovana je dobila veliki broj negativnih komentara, a među njima su se našli i stavovi i mišljenja da joj institucije moraju oduzeti dijete.
Razija nije mogla ostati ravnodušna, te je svima jasno poručila šta misli o ovom slučaju.

-Jovani Jeremić dijete se okliznulo i palo na snimanju…  Žena odmah podiže curicu, uzima u zagrljaj, kao što bi svaka majka. Otvorih komentare i vidjeh nikad veću najezdu “moralnih” roditelja, koji pazi sad, pljuju po ženi, gotovo u zanosu pišu najgore komentare, i zahtjevaju i mole institucije da se ženi oduzme vlastito dijete!  Halo, majci da se dijete oduzme samo zato što se okliznulo?!  Da ste vi tako moralni roditelji kao što se želite predstaviti, danas ne bi imali u školama đake koji maltretiraju svoje profesore, niti ovoliko vršnjačkog nasilja, niti dječije nekulture i neodgoja. Eto to je rezultat vaše savršene brige o djeci! Kakvi licemjeri! Skoro svakome od nas se desilo da se dijete oklizne, ili čak iz naručja ispadne, ili padne itd…  Da li sada možete shvatiti u kakvom društvu živimo? Ta rulja bi sretna bila jedino kad bi majci dijete oduzeli! Ta rulja se hrani tuđom nesrećom! Ta rulja osjeća da živi samo kad drugi pate!  Ruljo, nećete biti sretni sve dok drugima nesreću želite! To vam je tako. Nema sreće u životu dok u srcu plamen zla prema drugim ljudima gori!  Jok! Jok!, napisala je Razija.

Cazin

Đula Drini najavljuje veliki koncert u Cazinu, specijalni gost Dragan Stojković Bosanac

Published

on

By

Đula najavljuje veliki koncert u rodnom gradu.
Dragi moji, u organizaciji grada Cazina održat ćemo koncert na trgu 01.juna, a specijalni gost će biti moj mentor Dragan Stojković Bosanac od kojeg sam mnogo naučila, i orkestar mog oca Enesa Velića.
Samim tim zahvaljujem se svima na ogromnoj podršci kroz takmičenje, još dva kruga je ostalo do FINALA, a ja ću se potruditi da dam svoj maksimum do kraja, napisala je na svom Facebook profilu Đula Drini.
Nastavi čitati

Cazin

U Cazinu sin napao oca, i policija morala intervenirati

Published

on

By

U Cazinu, tačnije u ulici Stari grad, došlo je do narušavanja javnog reda i mira koje je prijavio muškarac S.O. protiv svog sina S.H..

Kako saznajemo, S.H. je došao kući u kasne sate i počeo s verbalnim napadima svog oca, što je dovelo do intervenicije policije.

Nakon što je otac S.O. pozvao policiju, dolaskom policijske patrole situacija je smirena, a S.H. je prestao s vrijeđanjem.

Nastavi čitati

Cazin

Đula Drini pokidala u „Zvezdama Granda“, Bosanac puca od ponosa: „Ti si gotov proizvod“

Published

on

By

Đula Drini, Cazinjanka koja je oduševila žiri i od samoga početka ovosezonskog takmičenja Zvezda Granda važi za jednu od favoritkinja.

Bilo je u prošlim krugovima uspona i padova, dobrih i odličnih nastupa. Najčešće je direktno prolazila u naredni krug, a onda je došao pad u pjevanju i izvedbi pa je put do narednog kruga išao preko baraža.

Večeras, u jedanaestom krugu, pred ulazak u četvrt finale ovog sjajnog regionalnog takmičenja, Đula je nastupila sa tri pjesme koje je ranije izvodila u dosadašnjem dijelu takmičenja. S druge strane takmičarka Jelena Prole, s kojom je u jednom momentu Đula i zaigrala kolo tokom izvođenja pjesme Večera.

-Dobre ste bile i jedna i druga. Ne znam zašto je Đorđe rekao da je konj, da li je ćorav ili nije, on je konj, ali sve je u redu. Prole, odlična si bila, baš napreduješ. Malo da središ to kao što ja sredim sa mojom kandidatkinjom i to će biti super, komentirao je Bosanac.

Vodeo pgledajte OVDJE

Nastavi čitati

Najčitanije