Connect with us

Smrtovnice

Na Ahiret preselila Kraković (rođ. Šabić) Haseba

Published

on

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naša draga Kraković (rođ. Šabić) Haseba u 75. godini života preselila na Ahiret.

Dženaza namza polazi u četvrtak 21. 04. 2022., u 13:45 sati ispred kuće žalosti na Ćupriji a klanjanje dženaze i ukop će se obaviti na mezarju Pašin harman po dolasku.

Da joj dragi Allah dž.š., podari džennet, a porodici sabur.

 

 

Smrtovnice

Na Ahiret preselila Ljubijankić (rođ. Hilić) hadži Sebila

Published

on

By

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naša draga Ljubijankić hadži Sebila rođ. Hilić, dana 06.07.2024. godine u 82-oj godini života, preselila na Ahiret.

Dženaza će se obaviti u nedjelju 07.07.2024. godine ispred džamije LJUBIJANKIĆI poslije ikindije namaza a kreće ispred porodične kuće umrle.

Da joj dragi Allah dž.š. podari Džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na ahiret preselio Ćufurović (Edhema) Jasmin

Published

on

By

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je 4. jula u 64. godini života na Ahiret  preselio Ćufurović (Edhema) Jasmin.

Dženaza polazi u subotu, 06. jula ispred kuće umrlog u Donjoj Slapnici u 17:30h, a klanjat će se na džematskim mezarlucima Ćufurovića brdo – Hajrat po dolasku.

Ožalošćeni: supruga Tanija, sin Halis, kćerke Alma, Lejla i Amra, zetovi Edin, Sabahudin i Izudin, unučad, te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na ahiret preselio Veljačić (Zarifa) Šerif – Šere Jusin

Published

on

By

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je 05. jula u 72. godini života na Ahiret  preselio Veljačić (Zarifa) Šerif zvani Šere Jusin.

Dženaza polazi u subotu, 06. jula ispred kuće umrlog u Drmaljevu u 14:30h, a klanjat će se na mezarlucima Drmaljevo po dolasku.

Ožalošćeni: supruga Kadife, sinovi Samir, Suvad i Damir, kćerke Edita i Samira, snahe, zetovi, braća, sestre, unučad, praunučad, te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Nastavi čitati

Najčitanije